Takže:
podařilo se mi předjednat možnost zapůjčení raftu pro 5-6 lidí celkově za 500,- Kč, což by vyšlo kolem stovky na osobu. Bez nutnosti převážení autem, jen s trochou pádlování proti proudu. Obsluhující v půjčovně mi oznámil, že sám má keše odlovené
, prý to takhle vyjde cca na 2 hodiny. (Pro mě tím padá ten termín 1.11., nestihla bych to včas domů. Leda bychom začali dřív, např. 13:30.) Pokud by se našel někdo, kdo by byl ochoten se zdržet déle (protože na koho se to vypůjčí, ten by měl být asi i při vracení), daly by se za stejnou cenu vystřídat i dvě posádky. Kdo by tedy mohl v to úterý 29. 10. v 15:00 nebo i dříve? A kdo případně by měl zájem na druhou rundu, např. sraz 16:30? Pro ty, kdo nemůžou vůbec, předám kontakty pro zorganizování akce na jiný termín. Kdo se hlásí, že je schopen ten raft kormidlovat? A kdo nám vyleze na ty pilíře?
Podle kolegy půjčujícího ještě taky v těchto dnech hrozí, že kvůli úpravám v korytě se sníží hladina a na pilíře nepůjde vylézt, o čemž on ale má informace vždycky den dva dopředu a ještě bude čas případně přesunout akci na jindy.