Tak už se našly všechny
Dost dobrý
Publikováno 16 November 2013 - 15:37
HUAWEI G510, ZTE Blade ; c:geo, Locus, Mapy.cz, GeoGet (+Stator)
http://www.panoramio.com/user/3711522
Publikováno 16 November 2013 - 15:38
Tak kese uz se zacli prihlasovat:
Kupodivu se kešky hlásí. Omlouvám se, ale musím ukončit komunikaci z řídícího střediska, začíná se nám hromadit práce. Nashledanou
Citroën na zemi 49.79785N, 13.547967E
Tento příspěvek byl upraven od Destr: 16 November 2013 - 15:40
10 SIN
20 GOTO HELL
Publikováno 16 November 2013 - 15:39
jo... , tohle nám tedy nechybí, díky bohu...Kachna/Citroen se taky našla a kdepak ?? u Chrástu..
Publikováno 16 November 2013 - 15:40
Stratokešky ožívají přesně podle plánu - tedy podle abecedy
Tento příspěvek byl upraven od pokorka: 16 November 2013 - 15:43
Publikováno 16 November 2013 - 15:57
tak to vypada že nic neodešlo a jen rozmrzaji ale rozptyl je ze by to mohl odlovit jeden človek... nechapu jak tohle muze byt prezentovano pro rodiny s detmi... keška je na miste tak 5 min...přište by to chtelo neco ne na čas ale aby tam mohli v klidu dojet i jini lide a ve vetsim poštu jen se zalogovat zadne ceny ale o tom je geocaching a ne honem honem pro par dravců....kteri sedi v aute a vzdy popojedou 2km k další keši....
Publikováno 16 November 2013 - 16:38
To chce taky podtsatně větší rozptyl. Takhle se nahrne mračno lidí kolem jedné vesnice a co z toho.
Publikováno 16 November 2013 - 17:28
To chce taky podtsatně větší rozptyl. Takhle se nahrne mračno lidí kolem jedné vesnice a co z toho.
-shodit z větší výšky
-načasovat podle počasí, když bude silnější vítr
-lepší technologie GPS trackerů (jsem zvědavý kolik se jich ještě ozve)
To by si ale asi vyžádalo několikanásobně vyšší náklady...ale jinak dobrý, překvápko a předčasné Vánoce pro lidičky malé vesničky (99% místních asi nevědělo která bije když se to tam začalo sjíždět)
Publikováno 16 November 2013 - 18:20
-shodit z větší výšky
To by si ale asi vyžádalo několikanásobně vyšší náklady...ale jinak dobrý, překvápko a předčasné Vánoce pro lidičky malé vesničky (99% místních asi nevědělo která bije když se to tam začalo sjíždět)
no moc už asi ne, všechny zbylé, tj. šest kousků, maj status "nedostupné", takže počítám že pár magorů okolo chrástu courá s baterkou a hledá.. a hledááá.
Publikováno 16 November 2013 - 18:23
Tak to mě celkem naštvalo -,-
6x NEDOSTUPNÉ
>>>>>!*FOUND IT*!<<<<<
Publikováno 16 November 2013 - 18:31
-shodit z větší výšky
Publikováno 16 November 2013 - 18:38
Funguje vám lokalizace na mapě na http://stratocaching.idnes.cz/? Vypadá to, že balón se moc nehne od původních souřadnic.
Tam je už jen místo, kde došlo k odpálení stratokeší... to je vše.
Publikováno 16 November 2013 - 18:39
Publikováno 16 November 2013 - 19:10
Podle me, na to, ze to bylo poprve (a tudiz s detskymi nemocemi), velice dobre.
Jinak by stacilo seminka vypoustet postupne v ruznych vyskach, tim by se docililo pokryti vetsi oblasti, cili mistni diverzita by byla zarucena.
no taky by se to potom mohlo poustet i z letadla - a prubezne poustet nad celou republikou
HTC + NeonGeo + A:Drake
Garmin Oregon 450
Publikováno 16 November 2013 - 19:17
Tady byla nejvetsi chyba ta, ze vsechny smeinka vypadly ve stejnou chvili. Tim se uz na zacatku rozhodlo o tom, ze to dopadne na vicemene stejny misto. Nevim proc jsem zila v domneni, ze ty seminka budou padat postupne s odstupem....
Jinak to byla akce pekna, napinava, ale tohle me zklamalo no
Publikováno 16 November 2013 - 19:24
Tady byla nejvetsi chyba ta, ze vsechny smeinka vypadly ve stejnou chvili.
Tak to možná bylo jedním z cílů experimentu. jakej bude rozptyl. Je fakt, že většina lidí asi čekala větší...
Publikováno 16 November 2013 - 19:58
PRVNÍCH DESET NÁLEZŮ PRVNÍ DOPADLÉ STRATOCACHE:
neni jich jedenact?
HTC + NeonGeo + A:Drake
Garmin Oregon 450
Publikováno 16 November 2013 - 20:00
Fotografa nepočítej, ten fotil detail cache...
Tento příspěvek byl upraven od Alke04: 16 November 2013 - 20:01
Publikováno 16 November 2013 - 20:07
Akce pěkná, trochu zklamání z chování některých hledačů, někteří si hráli na automobilové závodníky, někteří se byli schopni ke stratocache téměř probít
No a s jednou věcí asi organizátoři nepočítali...na Silvestra bývají mobilní sítě taky přetížené
Publikováno 16 November 2013 - 20:14
O celou věc jsem se začal zajímatž hodně pozdě. Neměl jsem v plánu stratocache ulovit, jelikož to jednak nejsou regulérní keše (taky se mohl GS vyprsit a udělat z nich locationles keše nebo tak něco ) a jednak je to kus z ruky a jen tak jet někam k Plzni s tím, že budu běhat s dětma v poli, tak to ne.
Sledoval jsem to tedy vše z netu a musím za sebe konstatovat, že se to moc nepovedlo..
- původní start ńaplánovaný na 8:00, na konec start 10:25
- aplikace slibovaná, pak uvolněná v podstatě v čas startu
- aplikace zcela nefunkční a je to totální ostuda jednoho z sponzorů. Tohle bych nevypustil do světa ani za nic. Ostuda totální.
- po statru balonu video fantastické, neuvěřitelná hodina sledování stoupání balonu a dění okolo. DÍKY
- odpálení keší a pak už je nic. ano nic.
-- aplikace mrtvá, keše padají a podle aplikace stále stoupají
-- keše dopadají, probouzí se, ale tracker je mrtvej. Proč?
- komunikace z centrály absolutně zmatečná
- keše se našly, ale souřadnice nejsou v treckeru, je tam jeden nálezce, ale keš už se veze na centrálu... zmatek totální.
--- snad nejlepší informace na FB na který každý nadává
Je škoda, že keše zamrzly, teď je tedy docela pěkná pravděpodobnost pro BF lov, pokud se najdou někde v místě dopadu.
Projekt hodně zajímavý, zvládnutá první půlka po startu, před startem zmatek. Druhá půlka ohledně keší opět zmatek.
I tak ale díky za zajímavý zážitek a pohled na hranici vesmíru. Díky.
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů