Romane, tak jsem to teď vyzkoušel ve svém Chrome a tam to funguje normálně, to znamená, že okno pro vložení příspěvku se ukáže a jde do něj normálně psát. Takže to vypadá, že to nebude v celým baráku, ale jenom u tebe. Proč, to ale netuším.
Tak po minimálně půlhodině zkoušení kde je chyba - vypnutí počítače, odhlášení, přihlášení, zkoušení na mobilu se mi nakonec můj problém podařilo zpravit - vymazáním ÚPLNĚ CELÉ historie Chrome. Možná by stačila část, ale neměl jsem chuť zkoušet mazat historii po částech. Nevím, jak je to možné, že to dělá tohle. Vypadá to na nějaké uložené balasty :-(
Mimochodem, na mobilu při prohlížení fóra (používám stejné stránky, nějak nevím, která je ta mobilní verze) jsem zjistil, že mi to v prohlížeči dělá něco podobného - při poklepání do zóny pro příspěvek se mi neotevře klávesnice a já nemohu psát. Zkusil jsem taky vymazat mezipaměť, ale tam to nepomohlo. Tam alespoň fungovalo vkládání citací a otevření rozšířeného editoru. A tady jsem zjistil, že softwarová klávesnice se otevře jen v tom případě, že se vypne tlačítko pro formátování textu. Pokud ho zapnu, softwarová klávesnice opět zmizí... Docela divné chování. Naštěstí mobil používám pouze pro čtení ve chvílích volna. nemám rád psaní z mobilu... Proto jsem na to přišel až při zkoušení, jestli mi to jde zadávat příspěvky z mobilu po tom, co mi to nešlo z PC :-).