Přejít na obsah


Fotka

Zkušenosti z geocacherských výprav a na co si dát pozor


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
29 odpovědí na toto téma

#1 adhafera

adhafera

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 15 říjen 2013 - 10:57

Nedávno jsem byl pozván na výpravu kačerských přátel na jachtu v Chorvatsku a o získanou zkušenost se chci podělit. Plánovaný a nakonec i realizovaný program byl zajímavý a ačkoli jsme vyráželi až 28.9. počasí nám dost přálo. Jinak bych doporučil na jachtu vyrazit spíš o týden dřív, ceny pronájmů jsou již mimo-sezónní a šance na dobré počasí na jihu Chorvatska lepší.

Naši akci organizoval kačer, jehož nebudu jmenovat, neboť mě i Azulce, se kterou jsme se plavby zúčastnili, již vyhrožoval žalobou pro pomluvu, a přestože je naše zkušenost autentická, nechci se nechat buzerovat předvoláváním k podání vysvětlení a obtěžovat ostatní účastníky žádostmi o svědecké výpovědi.

Krom příjemných zážitků jsem si odnesl poznání, že ne každý kačer je férový kamarád a najdou se tací, co v kačerských vodách loví klienty pro své podnikání. Pokud vás tedy někdo pozve na společnou akci kačerů, ušetřete si rozčarování a:

  1. Zeptejte se předem, jak budou účtovány náklady. Běžně se na kačerských akcích náklady transparentně vyúčtují a rozpočítají mezi všechny účastníky, v našem případě se až po akci ukázalo, že organizátor není ochoten své náklady zveřejnit Proč asi?
  2. Pokud se, jako já, necháte nalákat na akci na jachtě, ptejte se, kde budete vy osobně spát, kolik bude na lodi lidí a kolik tam je postelí, jinak můžete skončit bez postele a lůžkovin na zemi, jako já, protože na lodi bude větší počet osob, než kolik je povoleno.
  3. Pokud budete souhlasit s akcí bez transparentního vyúčtování a budete tedy organizátorovi nejspíš za organizaci platit, zeptejte se ho, kdo ponese náklady za chyby špatnou organizací vzniklé, jako například pozdní vrácení lodi, nebo nedůsledná kontrola lodi při převzetí. Jinak se vám může stát, že je zaplatíte vy z „vratné“ kauce.

 

Až na zklamání ze své naivity a lidské malosti, byl to hezký zážitek a téměř všem zúčastněným děkuji za milou společnost.

Adhafera

 


  • 1

#2 CWGjdouDoSveta

CWGjdouDoSveta

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2013 - 21:22

Njn, holt Oswald-biker je známý podvodník a nečestný člověk a myslím, že má smysl, aby tato informace byla veřejně známá, protože každý, kdo ho měl tu čest poznat, tohle dobře ví...


  • 3

#3 AZULKA

AZULKA

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 17 říjen 2013 - 19:49

Jak píše Adhafera.Zážitek z kešování z jachty byl super.I partička se sešla skvělá.Jen ten zádrhel s vyúčtováním byl vadou na kráse celé akce.Lucky a spol.založili na ostrově Šćedro  pěknou T5kešku.To jsem zvědavá,kdo dá FTF,když se tam musí dojet lodí a potom ještě vylézt na strom.


  • 0
Lepší je chtít co nemáš,než mít co nechceš.

#4 Sedmitecka

Sedmitecka

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 917 příspěvků(y)

Publikováno 17 říjen 2013 - 21:43

Fíha, pozvánku jsem také dostala, ale nevyužila, protože toto bylo mimo mé možnosti, převážně časové.

A jak koukám, tak by to bylo asi i mimo ty finanční.. je škoda, že super akce má pak takovouto trpkou příchuť.

Ale jinak jsem ráda, že jste si to užili!!!


  • 0

#5 zvedavkanocni

zvedavkanocni

    recesistka

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 857 příspěvků(y)

Publikováno 17 říjen 2013 - 22:50

Hm, my uvažovali jet v červenci s partou Slováků - jednání bylo velice korektní ( dostali jsme předem možné varianty rozpočtu ) a ztroskotalo jen na pro nás nevhodném termínu. 

Takovou dovču bych si ráda alespoň jednou dopřála - díky za zkušenost a upozornění.  


  • 0

#6 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 290 příspěvků(y)

Publikováno 18 říjen 2013 - 17:24

Hm, my uvažovali jet v červenci s partou Slováků - jednání bylo velice korektní ( dostali jsme předem možné varianty rozpočtu ) a ztroskotalo jen na pro nás nevhodném termínu. 

Takovou dovču bych si ráda alespoň jednou dopřála - díky za zkušenost a upozornění.  

Asi vím kdo to byl, říkali mi o tom taky - známe se z expedice do Rumuské Cluje.


  • 0

#7 oswald

oswald

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2013 - 0:37

Milý Adhafere alias CWGjdouDoSvěta, tento naivní trik je opravdu hoden člověka tvého charakteru a zbabělce, který si myslí, že se schová za anonymní nick. Už z toho si myslím udělá úsudek každý sám. Neboj se, člověk jako ty mně nestojí vůbec za to, abych se s ním špinil, či nějak ztrácel čas, máš dost svých problémů sám se sebou. Trochu jsi ve své jednoduchosti zapomněl, příspěvek CWGjdouDoSvěta mohl napsat jen někdo z posádky a kromě Azulky s tvými pomluvami nikdo jiný z posádky nechce mít nic společného.

Takže jen krátce k tomu, co zde bylo napsáno. Adahafer je nízký člověk, lhář a zbabělec, který se snaží prostřednictvím pomluv na veřejném fóru vyřizovat si své osobní účty, protože řešit věci přímo jako chlap si netroufá. Krátce k jednotlivým bodům:

1. Přesná cena byla spočítána i domluvena předem a všem i Adhaferovi známa před vyplutím, byla vybrána samotnou posádkou z více nabízených variant lodí(levnější, či dražší). Všichni i Adahafer s cenou souhlasili a tato cena se neměnila! U nákladů, které lze přesně vyčíslit předem by bylo naopak neférové a "podezřelé" přistupovat na nějaké vyúčtování po akci, jak zde radí Adahafer. Takto se mohl k ceně každý vyjádřit před zaplacením a svobodně se rozhodnout, zda mu vyhovuje, či nikoliv.

2. Kolik bude přesně na daném typu lodi lidí bylo předem všem známo a na společné schůzce týden před vyplutím odsouhlaseno demokraticky všemi členy posádky, se solidárním a kamarádským přístupem k tomu, aby mohli jet všichni co chtěli. I za cenu určitého nepohodlí. Adahafer se na schůzku nedostavil, přestože byl pozván a čekali jsme na něj. Nicméně i tak se s ním posádka střídala ve spaní "na palubě" a v posteli, takže jeho vzjádření výše je řekněmě přinejmenším "zavádějící".

3. Pokuta za pozdní předání lodi nám sice byla opravdu účtována, jen Adhafer zapomněl napsat, že kvůli NĚMU! Ačkoliv byl předem (před odjezdem) písemně seznámen se skutečností, že poslední den se musí dotankovat do lodi spotřebované PHM, na které se posádka musí složit a počítat tak s tímto výdajem, navíc na to byl upozorněn den  předem i ráno před vyplutím k čerpací stanici, tak aniž by cokoliv řekl, po natankování, když jsme měli platit nám oznámil, že nemá peníze. Nakonec museli ostatní kamarádi jít hledat bankomat, vybrat peníze a zaplati za něj, což nás stálo 40 min zdržení a připlutí do přístavu 30 min po době určené k předání lodi, což již charterová společnost odmítla tolerovat. Přestože by měl jednoznačně tuto pokutu zaplatit Adahafer, solidárně za něj zaplatila celá posádka.

 

A nakonec krátce k tématu tohoto vlákna "Na co si dát pozor". Já doporučuji především na lidi, které neznáte a kteří pro sebe nemají žádné hranice slušnosti, morálky, cti. Na člověka, jako je Adahafer, který rád používá velká slova o "pravdě" a "nečestných lidech", přitom se neštítí svádět alkoholem opojenou holku kamaráda, se kterým je na jedné lodi, vyspat se s ní na palubě přímo nad jejich kajutou, kde kamarád spí! Způsobí tím samozřejmě velmi neutěšenou atmosféru na lodi a když toho přítelkyně jeho kamaráda ráno lituje, věci si s partnerem vyříká a nechce s Adahaferem již dále nic mít, snaží se prostřednictvím lží a pomluv za zády poštvat posádku a když se nakonec ani to nepodaří, napravuje si své sebevědomí pomluvami a urážkami na internetu. 

 

Celkem zbytečně, protože já se plavím po mořích mnoho let a za tu dobu se mnou takto pluly stovky lidí, všichni byli vždy spokojeni a mohou podat komukoliv pravdivé a objektivní reference. A já je každému, kdo mě nezná a chce prožít týden na jachtě rád poskytnu. Nakonec i s většinou posádky z plavby, o které Adhafer píše jsme již domlouveni na další plavbě.

Poučení jsem si samozřejmě vzal. Dávat si velký pozor, koho vezmeme na palubu, zvláště když ho neznáme, nemáme možnost ho ani poznat, protože se akcím a přátelským schůzkám před plavbou vyhýbá.

Děkuji všem kamarádům, kteří mě na zákeřné útoky a pomluvy tohoto člověka upozornili, upřímně si myslím, že takovéto vlákno a vyřizování si účtů vůbec na fórum nepatří, věřím, že podobného názoru bude i administrátor stránek.

Oswald-biker


Tento příspěvek byl upraven od oswald: 28 říjen 2013 - 10:40

  • 0

#8 adhafera

adhafera

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2013 - 2:00

Nemyslím, že praní špinavého prádla a osobní útoky by někoho nezasvěceného mohlo zajímat.

Pokud se chystáte na nějakou akci, držte se zkrátka mých rad na začátku a budete v pohodě i kdybyste narazili na takového člověka, na jakého jsem bohužel narazil já.

 

CWGjdouDoSveta není se mnou ani s Azulkou nijak spojeno, divím se, že si Oswald neumí představit, že ho zná ještě někdo jiný.

Nebo, že někdo jiný, než člen posádky mohl zjistit, kdo v posádce byl? Co na to luštitelé mysterek? Mohl si to ovšem domyslet třeba podle data založení účtu. Že bych v  dubnu 2012 zakládal anonymní účet abych ho o rok a půl později použil k očerňování nešťastných a nevinných obětí? A ještě bych byl tak mazaný, že bych nejdřív napsal článek pod svým nickem a na ten pak "jako" reagoval? Celkem dokonalý "zločin", těší mě, že o mě má Oswald tak vysoké mínění, ale ne, tohle bych nevymyslel. A mimochodem, CWG jsem nikdy nesbíral.

Je smutné vidět, že člověk, který je zde tak zbrkle, bez uvážení faktů, natož důkazů, hotov se soudem, v reálném světě skutečně ovlivňuje osudy lidí jako přísedící soudu.

 

K ostatnímu se vyjádřím později, ale podstatné již bylo řečeno.


  • 0

#9 shaman3

shaman3

    Advanced Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2013 - 5:34

 Na člověka, jako je Adahafer, který rád používá velká slova o "pravdě" a "nečestných lidech", přitom se neštítí svádět alkoholem opojenou holku kamaráda, se kterým je na jedné lodi, vyspat se s ní na palubě přímo nad jejich kajutou, kde kamarád spí! 

Nojo, tak kde měl spát, když na něj nezbyla postel a místo peřiny se musel zahřát opojenou holkou?  :D


  • 1

#10 oswald

oswald

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2013 - 10:24

No, je asi každému zřejmé, že člověk používající takové praktiky, jako Adhafer to nedělá poprvé a není nic podivného nad tím, že používá  již dávno více takovýchto anonymních nicků. Protože kromě posádky, která se od Adhaferových útoků jednoznančně distancuje (tedy kromě Azulky, která kdyby A. řekl, že Slunce obíhá kolem Země, bude to bez rozmyšlení tvrdit také-ale chápu staré "kamarádství") a Adhafera nemůže nikdo vědět o kom Adhafer píše ani kdo s kým, kdy a na jaké plavbě se plavil, navíc  jsem na rozdíl od Adhafera nikdy v životě neměl a neřešil s nikým podobný problém, všichni se ze společných akcí vraceli nadšeni, opakovaně jezdí znovu, je asi jasné, komu nick CWGjdeDoSvěta patří. Navíc tento nick není vůbec registrovaný na geocaching.com ani jinde, z čehož je jasně zřejmé, že se jedná o účelově založený přístup, který nemá s geocachingem nic společného. No a kdo by si něco takového zakládal, aby mě zde mohl napadnout "náhodou" zrovna v okamžiku, kdy sem Adhafer napíše své pomluvy, to ať posoudí každý čtenář sám. Je moc hezké, že Adhafer píše, že osobní útoky a praní špinavého prádla asi nikoho nezajímají, všichni s tím jistě souhlasíme, proč tedy založil toto vlákno a začal zde s útoky a pomluvami?

  Úsudek ať si udělá každý sám, určitě k tomu čtenáři nepotřebují ani moje, ani Adhaferov rady. Já bych doporučil být velmi opatrný v tom, s kým jedu na společnou akci a vědět co je to za člověka. Může se pak snadno stát, že budete usínat blízko člověka, který se neštítí ničeho a protože je neúspěšný v pracovním i osobním životě, nebude váhat použít jakýchkoliv prostředků a "vrazit kudlu do zad" kamarádovi jen proto, že je v něčem prostě úspěšnější.

  Více zde nebudu psát, ani reagovat na další útoky, lži a pomluvy. Myslím, že to opravdu nepatří na tyto stránky, navíc inteligentní čtenář si o morálním profilu Adhafera udělá úsudek sám již z jeho chování a toho, co zde spustil.

Přeji všem šťastnější ruku při výběru kamarádů, se kterými pojedete na nějakou společnou akci. Ale abych zakončil pozitivně, přestože pořádám i se účastním ročně desítek akcí, nikdy jsem se s podobným člověkem nesetkal, naopak jsem poznal mnoho skvělých kamarádů, se kterými se výdám stále. Věřím, že se s některými ze čtenářů potkám někde v budoucnu také, poznáme se osobně a třeba se nad tímto vláknem i zasmějeme. Mnoho hezkých zážitků na společných akcích bez zatrpklých, zlých a zakomplexoavných lidí přeje

Oswald-biker


Tento příspěvek byl upraven od oswald: 28 říjen 2013 - 10:53

  • 0

#11 shaman3

shaman3

    Advanced Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2013 - 10:27

oswald: Ta opilá holka byla tvoje?  :)


  • 3

#12 oswald

oswald

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2013 - 10:46

oswald: Ta opilá holka byla tvoje?  :)

Nenapsal jsem opilá, ale "trochu toho večera přebrala alkoholu více, než snese"-:) Ano, je to moje holka. Hodně nám to oběma ublížilo, ale ustáli jsme to. Bohužel to však následně neustál Adahafer a výsledek všichni vidí. Navrhoval jsem mu, ať se setkáme a vyřídíme si záležitost, jako chlapi. Odpověděl mně, že mu lépe vyhovuje tento způsob..Co dodat..


  • -1

#13 shaman3

shaman3

    Advanced Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2013 - 10:49

Kam nemůže ani ďábel, tam najdeš ženu.  :wub:


  • 2

#14 adhafera

adhafera

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2013 - 10:51

Podobnou diskuzi jsem už absolvoval emailem, tak vím, že je zbytečná. Oponent nic nepochopí, neprovede sebereflexi, postupem času ztratí soudnost i glanc až skončí tak jak tady začal - nesouvislými nadávkami.

Nejprve k tématu nejvíc off-topic, ale s největším nábojem. Nemám rád machistický přístup k ženám, kdy jsou nesvéprávným majetkem muže (v tomto případě dokonce bývalého) a postrádaje vlastní identity, jsou bezbranné vydány všanc a případně svedeny zlým padouchem. Připadá mi k ženám nefér.
Na samém začátku naší komunikace, mi žena o kterou se jedná, sdělila o svém vztahu s Oswald-bikerem, cituji "... skončil dávno před začátkem plavby, na lodi jsme jen jako kamarádi". Nemám důvod jí nevěřit.

Je překvapením, že se člověk, který se ke mě jako k neznámému zachoval tak, jak se zachoval, najednou dovolává ohledů, které náleží přátelům a slušným lidem a nazývá se v této souvislosti mým kamarádem.

Pár faktů:
- Datum mojí platby 13.9.
- Datum informační schůzky 24.9.
- Pokud bylo na schůzce 24.9.(!) odsouhlaseno číslo 9, což nevím, bylo to bez pro laika srozumitelné vazby na počet míst na lodi a důsledky z toho plynoucí. On totiž málokdo z patra ví, kolik má Bavaria 40 postelí a Azulka, která na schůzce byla se o tomto nic nevdozvěděla. Oswald-b nepopírá, že mě o okolnostech přeplnění lodi neinformoval.

- Charterem požadovaný návrat lodi do domovské mariny: 18 hod v pátek
- čas tankování: sobota ráno.

- částka, kterou jsem zaplatil za jednoho účastníka a o kterou se tedy nejspíš navýšil celkem vybraný objem peněz zvýšením počtu účastníků o jednoho za cenu mého pohodlí: 7200,- Kč
- celková cena nafty placené v sobotu:  necelé 4000,- Kč (1100 kn).


  • 0

#15 shaman3

shaman3

    Advanced Member

  • Banned
  • PipPipPip
  • 2 179 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2013 - 10:55

To ti tedy ten sex s paní domácí vyšel docela draho.  :lol:


  • 2

#16 oswald

oswald

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2013 - 11:12

Kam nemůže ani ďábel, tam najdeš ženu.  :wub:

-:) Máš pravdu. Nicméně bych se žen zastal. Jsou to citově slabá stvoření, od přírody předurčené k tomu, aby byly sváděny. Kdyby mezi námi neexistovali bezcharakterní muži, nebylo by takových příhod. Pro férové chlapy vždy platilo a platí, že nedělali do holky kamaráda, popř. v partě do holky, která je tam evidentně s jiným..Já osobně bych něco takového nikdy neudělal a jak kvůli té holce, tak kvůli kamarádovi. Především však kvůli sobě, nemohl bych si pak vážit sáme sebe..


  • 0

#17 DogVader

DogVader

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 486 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2013 - 11:29

To cumim :-)  Pekna naivita. Nic ve zlym, ale tebe podvede pritelkyne ( vim, jen co jsem se docetl zde v zumpe, takze nevim kde je uplna `pravda`) a ty ji jeste omlouvas.  :o  Na sex museji byt vzdycky prece dva.... Jestli ti mohu doporucit, tak si najdi takovou, ktere muzes verit, nez abys musel porad premyslet nat tim, kde si dala trochu alkoholu... promin chlape  B)

 

A proste mi to nedalo to nekomentovat, kdyz uz se tu verejne propira kacersky sex :-)))) ,alespon jsem se v praci pobavil. 


Tento příspěvek byl upraven od DogVader: 28 říjen 2013 - 11:31

  • 1

#18 oswald

oswald

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2013 - 11:42

K vývodům, citacím a dalším lžím Adahafera ohledně žen se vyjadřovat nebudu-jeho ubohost s jakou se obhajuje budí spíše úsměv. Každý na lodi viděl, že jsme spolu přijeli, byli a fungovali, jako pár. Když má ale takové názory, proč nedokázal unést to, že o něj prostě holka-svéprávné stvoření jak říká druhý den nestojí, lituje toho co se stalo a dává přednost jinému a spustil tuto nechutnou anabázi, zatahuje do toho zcela nezainteresované lidi jen proto, aby si vyřídil "nějaké své účty", protože si je nedokáže vyřídit jako muž s mužem mezi sebou?! Zajímavé je, že pomluvy, výmysly a problémy nastaly v okamžiku, kdy si tato "svéprávná žena" ujasnila co chce, omluvila se svému partnerovi, přestala si všímat  Adahafera a zbylý čas trávila a užívala si s tím, pro kterého se svobodně rozhodla. A tento "bojovník za ženská práva" to najednou neunese, využije toho, že pár prostě častěji vyhledádá soukromí, které potřebuje a tráví více času stranou ostatních, začne za jejich zády poštvávat ostatní pomocí lží, výmyslů, polopravd..Zvláštní náhoda a ukázka ryzího charakteru.. 

 

A k faktům - na schůzce byli všichni podrobně informováni o každém detailu lodi včetně počtu lůžek. Navíc podle typu lodi, který sám Adahafer uvádí, že znal, si každý, tím spíše člověk, který rád ostatním tvrdí, že se živí počítačovou technikou na jedno kliknutí v internetovém vyhledávači zjistí o lodi naprosto vše! Vyzkoušejte.- :)

                 - datum zaplacení v kontextu s datem schůzky je zcela irelevantní informace, nemá s problematikou nic společného. Snad jen to, že jsme na schůzce řešili jak to udělat, když chce plout více lidí, než je lůžek na lodi. Kdyby se Adahafer dostavil a řekl, že se účastí zříká, vyřešil by nám v tu chvíli problém a navíc všem mnoho problémů později. Rádi bychom mu platbu vrátili a vše by bylo vyřešeno

                 -  částka byla rozpočítána mezi všechny účastníky plavby, tedy 9 lidí, resp. poměrná částka za navýšení o jednoho účastníka byla každému vrácena během plavby za poplatky-marina, pojištění apod. a Adahafer to velmi dobře ví.

                 - charterová společnost chce, aby se lodě vracely do domovské mariny již v pátek večer, předání lodě je však v sobotu v 9.00 hod. My připluli (kvůli Adhaferovi) v 9.30 hod. Adahafer byl při předání a odpočtu části kauce, velmi dobře slyšel vyjádření, že večer by charterovka tolerovala, ale ne připlutí po  9 hodině!

Opravdu se mně již nechce dále reagovat na příspěvky člověka, který nenapíše slovo pravdy, lži z něj padají takovým způsobem, že si pro ně nevidí ani do úst!  Piš si sem dál co chceš, věřím, že z tvého vystoupení tady si každý udělá úsudek sám i bez mého vyvracení tvých keců..


Tento příspěvek byl upraven od oswald: 28 říjen 2013 - 12:33

  • 0

#19 oswald

oswald

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2013 - 11:46

To cumim :-)  Pekna naivita. Nic ve zlym, ale tebe podvede pritelkyne ( vim, jen co jsem se docetl zde v zumpe, takze nevim kde je uplna `pravda`) a ty ji jeste omlouvas.  :o  Na sex museji byt vzdycky prece dva.... Jestli ti mohu doporucit, tak si najdi takovou, ktere muzes verit, nez abys musel porad premyslet nat tim, kde si dala trochu alkoholu... promin chlape  B)

 

A proste mi to nedalo to nekomentovat, kdyz uz se tu verejne propira kacersky sex :-)))) ,alespon jsem se v praci pobavil. 

Co tím mám odpovědět..Že máš pravdu? Vím, že ano..Ale co když máš holku rád, ona toho lituje, chce pokračovat...?? Není to tak snadné. Ale díky, jdem rád, že jsi se pobavil a to myslím upřímně. Alespoň k něčemu toto nechutné praní prádla bylo dobré. A možná k tomu nejlepšímu.-:)


  • 0

#20 adhafera

adhafera

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2013 - 12:22

 Oswald: ... Protože kromě posádky, ... nemůže nikdo vědět o kom Adhafer píše ani kdo s kým, kdy a na jaké plavbě se plavil, ...

 

Ach jo, Oswalde, tak já ti to tedy vysvětlím, jak na to CWGJdouDoSveta asi mohlo přijít. Myslel jsem, že na to přijdeš sám, když jsi ten soudce.

 

Napsal jsem příspěvek pod svým kačerským nickem.

Kačeři loví kešky a jejich nálezy logují.

Logy jsou přístupné jiným kačerům

 

Kontrolní otázky:

Kolik logů z Chorvatska je letos na mém profilu?

Kolik bys řekl, že je za den logů na keši na pustém Chorvatském ostrově v říjnu?


  • 0




2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama