Jak jste si mohli všimnout, tak je na gc.cz automaticky generovaný kalendář eventů a kromě toho existuje i ical export pro přímé načítání do různých aplikací. Nyní se generují eventy jako celodenní údálosti, protože k eventu se dá uložit pouze datum. Přemýšlel jsem o tom, definovat jednotný způsob zápisu informací do listingu o čase konání (+ případně další podrobnosti). Toto by pak mohlo být načítáno a generované kalendáře a exporty by obsahovaly více informací. Jaký je názor?
Publikováno 16 říjen 2013 - 14:49
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 16 říjen 2013 - 16:01
Já osobně bych to podpořil, jen nevím, jak bych to zrovna já aplikoval u svého víkendového eventu, kde mám několik různých programových bloků a u každého je nějaký čas:-)
Publikováno 16 říjen 2013 - 16:09
Určitě jsem taky pro.
Publikováno 16 říjen 2013 - 16:12
Tak je otazka, jestli rovnou tech vice bloku v ramci jednoho eventu nezohlednit, ne?
treba ze by u kazdeho casoveho bloku mohla byt poznamka (treba nazev bloku, misto konani, atd.), a tech bloku by mohlo byt v jednom listingu nadefinovano vicero.
Publikováno 16 říjen 2013 - 16:13
Já osobně bych to podpořil, jen nevím, jak bych to zrovna já aplikoval u svého víkendového eventu, kde mám několik různých programových bloků a u každého je nějaký čas:-)
I to by šlo pořešit. Klidně by se dalo v rámci těchto definic určit více událostí, které by se do kalendáře exportovaly jako samostatné položky
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:gc.cz
Geocaching →
Obecné →
Dneska mě tu s.re nějaká reklamaZaloženo od Kreten8 , 18 úno 2016 gc.cz |
|
|
||
geocaching.cz →
Dotazy a připomínky →
iscpyZaloženo od Jacka , 03 led 2015 gc.cz |
|
|
||
geocaching.cz →
Dotazy a připomínky →
Anketa
Tapatalk 2Založeno od sadmanwholikesblues , 19 zář 2014 android, gc.cz, ios |
|
|
||
Geocaching →
Oznámení →
1. letecké wherigo - 1x letenkaZaloženo od MichelleR1 , 23 dub 2014 wherigo, t5, gc.cz, doporučení a 1 více... |
|
|
||
Geocaching →
Oznámení →
nové & ještě lepší popisky keší od P€T@Založeno od Guest_Ištván_* , 20 dub 2014 doporučení, gc.cz, logbook |
|
|
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů