Předně děkuji za udělené varování, jdu tedy vytvořit nové téma, kam budu moci napsat.
Téma slouží uživatelům tohoto fora, co bychom si tu přáli. Jak se říká, náš zákazník, náš pán, takže pokud se tu budou určité dotazy hromadit, snad budou vyslyšeny. Za mě je to:
1) podpora Tapatalku.
2) Reklama - když už reklama, tak vhodněji umístěná. Když se kačerovi nyní načte stránka, rozhodně nemá pocit, že je to tu vytvořeno pro něj, ale pro nejrůznější partnery, obchody a vydělávačku peněz, kačere, ty mě nezajímáš.
Přijít do nějaké na povrch hezky vypadající hospůdky (doména geocaching.cz), kde by na mě hned u vchodu vyskočil z jednoho rohu Horst Fuchs a z druhého dalších deset obchoďáků, tak nejdřív sešlu AdBlock kouzlo a když nezafunguje, tak se otočím na místě a jdu pryč. Bohužel vím, že se tady schází spousta lidí, které mám rád a tak se musím pořád pokoušet o vstup.
Nedej bože, když člověk omylem přejede myší na Czech Tourism. Obchoďák od nich neváhá, podkopne mu nohy přímo u stolu a člověk si ani nemůže vybrat z meníčka...
Další věci mě určitě napadnou...