Hanácké Geotvarůžek je mrtev, ať žije 2. Hanácké Geotvarůžek. Ke vší spokojenosti (alespoň doufám) proběhl první středomoravský event na Hané, včetně exurse v muzeu tvarůžků. Protože kapacita části hospody, ve které se event odehrával, byla naplněna, bylo i omezené množství účastníků. Předběžně mám ale dopředu domluveno na příští rok, že pro nás při dostatku zájmu, nechají k dispozici celou hospodu o kapacitě cca 100 lidu. Možná je to moc brzy, ale dávám na vědomí širší obci geocacherské předběžný termín konání asi 20.října 2007, aby se to potom neshodovalo s konáním nějaké jiné akce. V okolí je celkem i dobrá možnost ubytování, což může potvrdit i Dragon Riders, který toto využil již při konání letošního eventu. Samozřejmě, že přesný termín bude oznámen 3-4 měsíce dopředu. Jen bych chtěl tak nějak předběžně vědět, jestli by byl zájem o tento event i ze vzdálenějších oblastí.
Hanácké Geotvarůžek
Vytvořeno od
Anonymous
, Oct 23 2006 4:22
3 odpovědí na toto téma
Publikováno 23 October 2006 - 4:22
Publikováno 23 October 2006 - 8:44
Jo zajem by byl, ubytovani jsem zjistoval a je v miste mozne ale naplnenost geotvaruzku mi dalsi iniciativu zarazila. Tak pristi rok se snad dostavim. Doufam, ze krmeni bylo jen ve forme tvaruzku.Hanácké Geotvarůžek je mrtev, ať žije 2. Hanácké Getvarůžek. ... . Jen bych chtěl tak nějak předběžně vědět, jestli by byl zájem o tento event i ze vzdálenějších oblastí.
Publikováno 24 October 2006 - 16:47
Ano, mohu potvrdit, k plné spokojenosti účastníků. A pokud budeme za rok OK, tak nás tam Jirko znovu uvítáš. A tentokrát snad celý team.Hanácké Geotvarůžek je mrtev, ať žije 2. Hanácké Geotvarůžek. Ke vší spokojenosti (alespoň doufám) proběhl první středomoravský event na Hané, včetně exurse v muzeu tvarůžků...
Publikováno 23 October 2006 - 11:13
co bude za rok, nevie okrem Boha asi nikto
ale aktivita znie sympaticky, ak bude cas, budem zivy, atd., preco nie?
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů