Mám pár otázeček:
1) Dá se proti udělení varování od moderátora odvolat k nějaké vyšší instanci? (Nikdo není neomylný).
2) Za kolik varování nebo za kolik trestných bodů se udělí automaticky BAN, bude to 12 bodů jako u řidičů v bodovém systému?
3) Bude to dočasný BAN nebo trvalý BAN? Pokud dočasný, na jak dlouho?
4) Kolik trestných bodů může moderátor při varování udělit? (Dostal jsem při jednom varování nula bodů a při druhém hned tři).
5) Pokud se BAN nepřiděluje automaticky po obdržení určitého počtu varování nebo trestných bodů, kdo o něm rozhoduje? Je to jenom nejvyšší admin nebo i kdokoliv z moderátorů? (Co když si někdo na někoho zasedne?)
6) Dá se k někomu odvolat proti udělení BANu?
7) BAN bude znamenat znemožnění přihlášení a příspěvků, nebo i znemožnění prohlížení fóra?
8) Dají se udělené trestné body nějak vynulovat, např. uplynutím nějaké předem stanované doby bez porušování pravidel fóra (jako bodový systému u řidičů)?
Těmi otázkami za sebe nijak nelobuji a udělení bodů ani nerozporuji, jen chci vědět, podle jakých obecných pravidel ten systém varování funguje nebo bude fungovat. Ve FAQu nic není, nebo je tam v bodě 9 informace vyznívající skoro tak, že tu nic takového jako "Status varování" nefunguje.
9. Když se podívám do svého profilu, píše mi to pod nickem, že mám status varování. Za co? Nic jsem neproved! Není třeba panikařit. Tohle vidí ve SVÉM profilu každý. Po rozkliknutí zjistíte, že tam žádné varování není. Ten samý případ vzniká i pod vaším nickem u příspěvků. Varování poznáte podle toho, že máte u daného příspěvku červený vykřičník vedle onoho statusu varování.
Tento příspěvek byl upraven od shaman3: 28 říjen 2013 - 6:22