Na eventu jsem vyhrál travel lizard s trackovatelným kódem.
Co s ním mám dělat?
Vím, že získat aktivační kód a aktivovat ho.
Ale jakou věc k němu má přidělat a jaký úkol vymyslet?
Mám ho aktivovat hned, nebo až to budu mít vymyšlené?
Publikováno 11 prosinec 2013 - 20:45
Na eventu jsem vyhrál travel lizard s trackovatelným kódem.
Co s ním mám dělat?
Vím, že získat aktivační kód a aktivovat ho.
Ale jakou věc k němu má přidělat a jaký úkol vymyslet?
Mám ho aktivovat hned, nebo až to budu mít vymyšlené?
Publikováno 11 prosinec 2013 - 20:48
Tak aktivovat ho muzes kdykoliv.
Ja na nem mam treba pridelanou malou jesterku
Je to takovej muj pozustatek po jednom vztahu...
Publikováno 11 prosinec 2013 - 22:28
Napadlo mě tam dát nějakej amulet ochrany proti zlodějům.
A do listingu napsat výstrahu, že kdo travelbug nebo kešku ve které byl ukradne, nebo poškodí, ten do provinilé končetiny dostane gangrénu a bude ho operovat opilý chirurg, co nerozezná manus dextra od pes sinister.
Co vy na to?
Publikováno 12 prosinec 2013 - 6:20
A do listingu napsat výstrahu, že kdo travelbug nebo kešku ve které byl ukradne, nebo poškodí, ten do provinilé končetiny dostane gangrénu a bude ho operovat opilý chirurg, co nerozezná manus dextra od pes sinister.
Co vy na to?
Napiš si tam co chceš, on to totiž skoro vůbec nikdo nečte.
Publikováno 12 prosinec 2013 - 8:38
Fantazii se meze nekladou, ale jak je výše uvedeno, instrukce čte málokdo, a i když čte, tak většinou jich nedbá. Pokud se připojí něco pěkného, je větší pravděpodobnost ztráty. Ale s ohledem na to, žes to získal zadarmo, můžeš zariskovat a udělat radost i někomu jinému.
PS: Možná by stálo pro inspiraci za založení vlákno "Zajímavé a vtipné TB a jejich úkoly", jako je to u kešek.
PPS: Aktivovat můžeš hned, nejpozději před vypuštěním, zadávat či měnit úkoly lze kdykoliv, tj. i po vypuštění
Tento příspěvek byl upraven od MikiHamza: 12 prosinec 2013 - 8:39
Publikováno 12 prosinec 2013 - 10:48
Co vy na to?
Ten napad se mi libi!
Publikováno 13 prosinec 2013 - 22:10
Kotja_ a máš už zvoleného cestovatele? nebo se může navrhovat i toto ??
Publikováno 13 prosinec 2013 - 23:07
Kotja_ a máš už zvoleného cestovatele? nebo se může navrhovat i toto ??
I když nejsem Kotja, tak ti odpovím. No tak stítek s čisílkem se kupuje, ale připnout si tam můžeš co chceš. Pokud chceš jiný štítek, tak si číslo ze štítku můžeš nechat jednoduše vyrýt na tebou požadovanou věc. Výroba pár kusů je strašně drahá a pracná aproto se to standardně nedělá. Taky jde o to, že takový Travel bug pozná téměř každý hráč této hry, kdežto při něčem silně specifickém nemusí být ani hráči rozeznáno, že je to cestovatel.
Tento příspěvek byl upraven od kromanonec: 13 prosinec 2013 - 23:08
Publikováno 13 prosinec 2013 - 23:24
I když nejsem Kotja, tak ti odpovím. No tak stítek s čisílkem se kupuje, ale připnout si tam můžeš co chceš. Pokud chceš jiný štítek, tak si číslo ze štítku můžeš nechat jednoduše vyrýt na tebou požadovanou věc. Výroba pár kusů je strašně drahá a pracná aproto se to standardně nedělá. Taky jde o to, že takový Travel bug pozná téměř každý hráč této hry, kdežto při něčem silně specifickém nemusí být ani hráči rozeznáno, že je to cestovatel.
Diky za osvětlení počítám že Kotja nebude posílat samotnou destičku ale bude mít jistého "cestovatele" který bude doprovodem, nositelem. A od toho se může odvinot úkol. Nedávno jsem objevil přívěšek se zalitým krabem. A bylo vymalováno. Musí navštívit keš u moře. O tohle mi šlo.
Publikováno 14 prosinec 2013 - 0:48
Diky za osvětlení počítám že Kotja nebude posílat samotnou destičku ale bude mít jistého "cestovatele" který bude doprovodem, nositelem. A od toho se může odvinot úkol. Nedávno jsem objevil přívěšek se zalitým krabem. A bylo vymalováno. Musí navštívit keš u moře. O tohle mi šlo.
Tak to jo. To jsme se jen nepochopili. Ono někdy ty dotazy tady trošku matou. A ten krab musel být určitě moc hezkej.
Publikováno 14 prosinec 2013 - 9:13
Publikováno 17 prosinec 2013 - 15:31
Tak to jo. To jsme se jen nepochopili. Ono někdy ty dotazy tady trošku matou. A ten krab musel být určitě moc hezkej.
Ja vím Tak jsem se koukal na tvuj hodne dlouhej seznam TB a GC. da se to vubec zvladnout, to musis mit plnej mail notifikaci
Geocaching →
Poradna →
Adopce trekovatelného předmětuZaloženo od Petr Horák , 24 úno 2016 geocoin, travelbug |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
Výroba trackovatelné nášivkyZaloženo od Lukas&Verca , 21 pro 2015 travelbug |
|
|
||
Geocaching →
Geocoiny, TB, Sigitemy →
Uzamčení listingu TBZaloženo od kulhal , 11 lis 2015 travelbug, geocoin |
|
|
||
Geocaching →
Geocoiny, TB, Sigitemy →
LegoCoinZaloženo od Knoflík13 , 09 lis 2015 travelbug |
|
|
||
Geocaching →
Geocoiny, TB, Sigitemy →
někdo z Brna či okolí, kdo vyráží po Evropě?Založeno od TwinCZ , 25 zář 2015 travelbug |
|
|
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů