Vezmu to hezky jednotlivě:
Šolime, nechceš se k nám přidat při výstupu na Čerchov, všimla jsem si, že jsi také přihlášený. Sraz máme v 10 Hodin na parkovišti v Caparticích, bude nás minimálně šest, ale spíš o tři víc, nuda s námi určitě nebude. Pokud bys byl na místě dřív, hledej vínového kombíka s trackovací podložkou pod SPZ, bude v něm nejspíš nějaké mlsání, ale trochu jiné než na Radyni.
Jacko, ale on se Kulíšek obtížnějším terénům nevyhýbá, jsem svědek - měli jsme dokonce první zácvik ve stromolezení společně na FTFkovém páně Lacusově laně. Jen bych řekla, že vyhodnotil místo na keš tak, aby přilákalo víc lidí než T5 nadšence, vždyť i Hamaci psal, že se nemohl rozhodnout, jakou keš na místo dát. Mno, mám pocit, že my dvě jsme všechno jiné než usedlé a důstojné dámy , to bych asi nelezla po stěně ( KaMo, fakt nemyslím při utírání prachu v obýváku ) nebo nejela 1.února pár km po vodě.
Skoro bych ráda zažila jeden den s KaMo v terénu - sice chápu, že by nebylo tolik legrace jako v obvyklé společnosti, šlo by především o výkon, ale zase bych se určitě něco přiučila. Jen mám obavy, jestli by neupadl do hluboké deprese, že ty postarší tety neberou život a ani gc tak moc vážně a navíc i něco vydrží. Že by za námi přijel v sobotu na Čerchov, abysme se konečně poznali v terénu?
Ještě k listingům: Skoro od začátku, co hraju GC, tak si všímám ownerů, kteří mají listingy moc zajímavé a na značně vyšší úrovni - když je chvilka, občas na některé mrknu, i když vím, že se na jejich keše nejspíš jen tak nebo dokonce nikdy nevypravím. Jako příklad uvedu Motofoko, Přeseku, všeobecně známé jako AHA tým asi není třeba jmenovat.
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 02 February 2015 - 12:24