Tak já nevím, ale narozeniny v létě jsou určitě lepší - už jen možnost slavit venku na zahradě nebo s partou u ohně. A určitě mít svátek a narozeniny s odstupem pár měsíců, takhle byly doby, kdy jsem slavila měsíc dopředu a měsíc po. A darované kytky mi v mrazech cestou domů mrzly...( teda je fakt, že v létě mám stále plný byt svých lilií a jiného plevele, takže v létě mi dávat kytku je nesmysl, naopak je různě vážu s doplňkovým lupením a rozdávám, protože některé se v květinářstvích nedostanou) . Rodiče nám to takhle vymňoukli se sestrou oběma, čili u dcery, kde hrozilo, že může být už na vánoce nebo Silvestra, jsme vybírali schválně jméno z letního období, i když třeba Evu bych k dlouhému přijmení dala ráda.
Valentýna a MDŽ mám ráda naprosto stejně = nemusím ani jedno. Nezapomenu, jak nás kdysi v početce dost velké firmy chudák šéf musel obcházet a se zástupcem rozdávat jeden rok ručníky, druhý hrnečky....a už vůbec jsem nechápala následný mejdan firmy v kulturáku a zkazky o tom, co se tam dělo! Tam jsem radši nikdy ani nenakoukla.
Usínání v kině, divadle apod. jsem dlouho nechápala, ale se mi stalo, že jsme byli na tehdy novém Kájínkovi v multikině v ČB, pohodlíčko, teplíčko po courání venku.... a z filmu jsem viděla prvních pár minut , když jsem se probrala, s hrůzou jsem zjistila, že se blíží konec. Nechápu, proč mě tehdejší doprovod nevzbudil.
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 06 February 2014 - 11:36