Když jste u tužek a propisek, tak přidám taky jednu - jak člověka potěší, že potrhlí jsou i mladší než on , někdo už to ode mne asi slyšel vyprávět:
To jsme domluvili se vzdálenějším kolegou kačerem, že po jednom eventu spolu vyrazíme na pár keší, jedno wigo a den zakončíme pěknou noční keší, ty máme oba rádi. Jak jsme naplánovali, tak jsme udělali, optimisticky jsme si přibalili i inlajny, kdyby nám zbyl čas i na trochu sportu, se vším všudy jsme vypadali jak výprava na severní pól a ne na jeden den na keše. :DDobře jsme se celý den bavili, já se pochlubila, jakou mám krásnou novou propisku s vygravírovaným nickem a kolega se pro změnu pochlubil, jak když projde v práci pár kanceláří, je schopný za den nasbírat nechtěně i 3-4 cizí propisky , čili ať si na tu krásnou novou před ním dávám pozor. Mno, já mu moc nevěřila, vím že je solidní a zodpovědný, takže jsem mu ji půjčovala, protože jsem k razítku stejně potřebovala zapsat datum a on se tehdy ještě jen podepisoval.....Odlovili jsme takhle dvě tradičky během pár desítek km dlouhého wiga, občas sáhli pro něco dobrého do košíku, prostě pohodový pěkný den....a o nějaké ty kilometříky dál jsem zjistila, že milou propisku v kešovací minitaštičce, s kterou vybíhám z auta, opravdu, ale opravdu nemám. A oba jsme začínali vzpomínat a došlo nám, kde asi skončila - k uvedené keši jsem večer doma do logu napsala, že je pravděpodobné, že do ní kolega nechtěně přidal propisku s mým nickem a kdo ji najde, ať se ozve. A opravdu se ozvali velice příjemní kačeři s dvěma nálezy přibližně v mém věku - domluvili jsme se na předání a zároveň je uvedli do komunity na dalším z blížících se eventů. Poznali, koho mají nejblíž k domovu pro případné rady, zeptali se na vše, co je zajímalo, takže spokojenost zavládla na obou stranách. Jen jsem pro jistotu onomu nejmenovanému kačerovi pořídila stejnou propisku s jeho nickem.
Propisek tahám obvykle víc než dost, u většiny bych ztrátu neřešila, posloužily by v keši ostatním, ale zrovna o tuhle jsem nechtěla přijít - ani jsem nečekala, že vše tak dobře dopadne a ještě jako bonus poznám bezvadné nové kačery.
Čili poučení: ani potrhlost není vždycky na škodu.