No, v ostružinách se do sněhu dobrovolně nehrabu, už tak je to o popíchání se v létě, natož takhle naslepo, ale zrovínka břečťanu se v mezidobí podzim-jaro chystám zlikvidovat notných pár čtverečních metrů, takže stravy případně pro celý regiment těch potvůrek (se trochu divím, že jim Hedera šmakuje - člověk.by po spasení proporcionálně přiměřeného množství něčeho takového nejspíš otočil kopyta, ale jak se říká de gustibus non est disputandum...
A kdo by na zítřejší (4. října) odpůldne sháněl nějaký program pro zabavení zbytku rodiny, aby mohl mezitím nerušeně vyrazit na pár krabiček, tak poznamenám, že na Brandýsku (přesněnj cca někde kolem souř. cca 50 11,180 014 09,390) se od 14. hod. koná pod záštitou tamního Military klubu jakási všehosměs nazvaná 3. military den. Podle toho, co jsem slyšel "vybubnované" a co stojí v ofiko plakátku ( http://www.militaryk...Plakát 3 MD.pdf ) akce představuje mj.
* sbor dobrovolných hasičů Brandýsek
* model klub Wiking Postoloprty
* psovodi Letiště Praha
* karate budokai Brandýsek
* country kapela Fechtýři
* zásahový sbor Věznice Vinařice
* výstava veteránů a vojenské historické techniky
Mimochodem, když jsem u těch policajtů (a bachařů), docela by mě zajímalo, jestli mají nějakým befélem systémově dané, že mají svou příslušnost ke sboru zatloukat nebo zda to o sobě tvrdí z vlastního popudu. Skorem každý z nich, kdo se někde v TV či na volební kandidátce mimoslužebně představuje, o sobě ohledně profese skromně tvrdí, že je "státní zaměstnanec". Jako v té anekdotě o Pepíčkovi a jeho tatínkovi, co údajně tancuje v nočním klubu u tyče. Celkově pak mám pocit, že pod 80-90 % takových "státních zaměstnanců" představují právě fízlové.