Já tam taky byla a kulový jsem viděla!
Miláčkové a zlatíčkové, škoda, že na místě Skořápek vládla tma tmoucí, v níž jsme měli problém rozeznat kačery dobře známé, natož pak poznat kačery známé jen z fotografií. Možná, že jsme třeba se zvědavkou.noční stály pár metrů od sebe a mohly se osobně seznámit, možná, že ........
Tak třeba příště!
JJ, to na Růžovém eventu, ticho, teplo, světlo, to je hnedle o něčem jiném. Ale příští rok už snad bude zase Čertovka a tam bylo vidět víc.
I když, já, pokud mám s sebou malý Zvěřinec, tak si stejně skoro s nikým nepopovídám, labky neodlovím ... lumpové... Až u vody se zabavili, takže většinu času jsem jen tušila, kde jsou a doufala, že je zase najdu... (každopádně oni se drží spolu a dostali jasné pokyny, co dělat, když se ztratí ...
Kulíšku, já už České poště důvěru nesvěřila a dárky na poslední chvíli zásadně jiným dopravcem (do práce) a už bohužel i na dobírku...
A jinak už mne to předvánoční shánění všeho docela štve, včera jsem lítala po městě v dešti s dětma a sháněla dárky pro x spolužáků a y učitelek; což v 5 večer, kdy už v některých cílových obchodech zavírali, nebyla sranda... Odnesla jsem to pěknou rýmou, tak doufám, že se z toho brzo vyhrabu, neb pokud vydržíme zdraví a dostanu dovolenou, chystám se
v pondělí 22.12.2014 do pražské ZOO (taková malá pozvánka, vstup za 1Kč pro všechny), kdybyste někdo náhodou nevěděl, co s volným předvánočním časem