Kulíšku, moc hezky jsi mi nahrál - zrovna jsem se totiž zamýšlela nad tím, jak GC ovlivňuje náš život i v drobnostech. Jsem tvor, co nikdy nic nesbíral, nepodléhal různým módám, nelepil si plakáty herců nebo zpěváků nad postel - prostě řadu věcí bral s nadhledem. A najednou jsem začala sbírat CWG ( a s nadhledem a shovívavým úsměvem mě sleduje dcera, jak si po návratu z výprav kolečka eviduji a zakládám, popř.mám radost z výměn poštou ) a díky tomu, že jsem si jako motiv CWG vybrala sovu ( co taky k nicku s přídavným jménem noční, že ), tak i různé přívěsky s motivem soviček, které dávám někdy do keší jako přívěsky k mobilu nebo rovnou kačerům pro štěstí. No a právě před chvílí přišla juniorka z vánoční besídky, v uších kráááásné dlouhé náušnice se sovičkami a tak jsem si uvědomila, jak GC ovlivňuje i ji, i když si to nepřipouští. Povídaly jsme a ona se přiznala, že si sov všímá právě díky mně, že pokukovala po nějaké drobnosti k dárku, která by mě hodně překvapila a nakonec to dopadlo tak, že náušnice se jí líbily tak, že je koupila pro nás pro obě! Mno, budu bez překvapení, dárek prozradila z obav, abych si pro sovy nedošla, ale já zatím vydržela neprozradit, že ona naopak dostane soví přívěsek, který se objevil jako novinka a kvůli kterému jsem přišla o pár minut pozdě na odlov chirpky - majitelka obchodu šla hledat do nového zboží, když jsem původně jen chtěla dokoupit malé sovičky jako má Kulíšek u TB a přinesla úžasnou asi 6 cm velko 3D sovu , už jen připravím vhodný řetízek a budu se těšit na komentář. Takže díky GC se nám doma množí sovy, naštěstí jen jako bižu.
Docela by mně zajímalo, jestli se něco podobného děje i jinde?