Vyplněno! Konečně pořádnej dotazník :-) Opravdu ho můžu vyplnit ještě jednou?
Zda-li chceš, vyplň ještě jednou, avšak nezapomeň, že tím zkreslíš všechny výsledky!
Zatím jasně nejlepší, co? A teprve ta bakalářka, co z něj Kulíšek stvoří! Měl jsi mrknout na chat , dozvěděl by ses víc. Je tam veselo, včera dával Tiskař "pohádku na dobrou noc", dneska.....
Konzultatn říkal, že správně utvořený dotazník je základ. Škoda jen, že se mi zjevuje a radí jen po požití určitého druhu houbiček...
Nemuzu ho vyplnit, nevyhovuje mi ani jedna odpoved na cas loveni, a vadi mi poznamka ze pres formulare guuglu se nemaj posilat hesla.... Jak nakej form vidim, hned do nej boucham heslo k uctu a pak jeste nekolikrat.... No a pak se divim, ze mi nezbejva na darky ze joooo... :-)))
To je mi líto, že nemůžeš dotazník vyplnit... Jestli chceš potěšit, klidně mi nějaké heslo pošli, mně to vážně vadit nebude.
U otázky "Zapojujete se do internetových diskuzí o Geocachingu?" mi chybí možnost "Jawohl, aber klein"
Čemu nerozumíš na větě ,,Tek se mě prosím na nic neptejte a vyplněte to."? Ale chápu tě, však když to tak vezmeš, který z tady publikovaných dotazníků je bezchybný?
Úspěšně vyplněno. Doufám, že budou zveřejněny výsledky. Abych mohl porovnat své odpovědi.
U minulých dotazníků jsem se jich nějak nedočkal.
Toš jasné, ne? Výsledky zveřejnit musím, to je skoro poviností, když už jste mi dotazníček vyplnily!