Možná Láďa potvrdí, že muži nevnímají barevnou škálu tak jako ženy, takže jsi Kulíšku naprosto v normě! Pánové prý klidně řeknou oranžová pro 12 různých barev od oranžové přes růžovou po červenou, zatímco ženy vidí starorůžovou, světle růžovou, dětskou růžovou a kdeco dalšího.
No, přiznám se, že už jsem z růžového eventu pěkně zblbá, včera jsem vytáhla malinově starorůžové polo tričko ( ještě mám jedno s bílými proužky, to nosím, zatímco tohle viselo hoooodně dlouho na ramínku ), jak se v něm budu cítit, jestli si ho vzít či nevzít na event a vyrazila jsem na zahradu. Odpoledne bylo rázem růžové, protože na zahradě kvetly a neskutečně medově voněly růžové hyacinty a já měla i přes hromadu restů a plevele růžovou náladu.
Dlouhou sukni klidně přibalím, v tom není problém, ale bude to v tom případě přehlídka "modelky po třiceti letech". Co se týká oblečení při odlovech, tak asi nejvyděšeněji na mě zíral jeden pán vracející se od keše k autu, zatímco já ťapkala od auta teprve pár set metrů k ní ( věděla jsem z dob zácviku, kde je, ale nebyla jsem zapsaná v logbooku, takže jsem šla tentokrát sama podruhé ), měla jsem na sobě čisťounké bílé tříčtvťáky, nějaké letní tričko a vysoké vínové klínové pantofle zatímco on byl správně v trekovkách. Jenže byl letní den, keš jsem vzala " při cestě okolo" a terén byl poměrně nenáročný. Díky navigacím v ruce bylo jasno, příjemně jsme popovídali, jen ty moje boty....a to jindy vyběhnu pár set metrů v načančaných šatičkách zatímco jiní jdou v maskáčích.
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 04 duben 2014 - 7:52