Anebo zrovna v terénu do nevidím makají na přípravě další keše Náhodou, logy i galerie jsem si důkladně prolistoval a moc se mi ty zprostředkované růžové dojmy líbily. Taková věc dokáže poskytnout dobrou náladu i na dálku.
Kulíšku, jaký je vztah kamarádovy vyvolené ke GC? Předpokládám, že pasivní (jinak by ses asi veřejně neptal), takže případné kolize si asi vědoma nebude. Podstatné pro další nabídku lokalit je stanovit si, zda by mělo jít spíš o atrapu keše, kam by se za šipkou pro něco šlo (v tom pádě připadají do úvahy i místa poněkud klopotněji dostupná) nebo něco po mudlovsku objevitelného (tedy něco kam se "oběť" vmanévruje jen tak mimochodem, tedy místa více civilizovaná)?
Kdyby (jako že asi ne) to šlo urychlit na tenhle týden, pak by jasnou volbou na Kladensku bylo stromořáadí a skrýš po ex-Ploskovská kaštanka (listing viz v mých bookmarcích, archivníčku pro okr. KL) poblíž Lánské obory - představ si cca 1,5 km velké Y z právě kvetoucích jírovců.
Ale myslím, že o kousek blíž k vám na pomezí Mostecka a Lounska takový kopec Milá by za hezkého počasí byl ideální - příjemné prostředí, výhledy do kraje a nadto název sám. Už je to pár let, co jsem tam na kešce byl, snad pořád ještě na vrcholu funguje. EDIT: Ano, funguje: GCQF3X. Takže tohle místo určitě k úvaze o prstýncích (a vůbec k návštěvě) doporučuju.
Tento příspěvek byl upraven od Toniczech: 06 květen 2014 - 10:29