to tarmara: Nekdo se snad najde :-) Obrazky vylepsim az po navratu z Mnichova, to me nenapadlo, ze by bylo vhodne nabidky zvyraznit (na mem 4'' displeji nic jineho ani neni videt :-D).
to Arne1: Pravda, dobre pripominky - upraveno. Diky.
Publikováno 14 srpen 2014 - 15:49
to tarmara: Nekdo se snad najde :-) Obrazky vylepsim az po navratu z Mnichova, to me nenapadlo, ze by bylo vhodne nabidky zvyraznit (na mem 4'' displeji nic jineho ani neni videt :-D).
to Arne1: Pravda, dobre pripominky - upraveno. Diky.
GPS: Garmin Oregon 450, Nexus 7 2013 3G, HTC Desire X
Blog: manuály pro a:Drake
Publikováno 14 srpen 2014 - 18:03
Ad 2) Trochu bych vysvvetlil logiku veci. aDrake muze mit mapy kdekoli, stejne jako treba WhereYouGo, Locus (myslim) ne. Takze pokud nekdo pouziva Locus nebo jinou aplikaci, ktera musi mit mapy ve svem adresari, mapy dat do adresare, kde je aplikace ocekava. Pokud pouziva jen aplikace, ktere mohou mit mapy kdekoli, pak je vhodne udelat samostatny adresar (treba /sdcard/OSMmaps) spolecny pro vsechny aplikace.
Ad 3) Zduraznil bych nastaveni maximalniho meritka. Pokud tam zustane implicitni hodnota 17, obcas se mi stava, ze aDrake pri prepnuti mapy zhavaruje. (Neni to systematicke a nedokazu to vyvolat opakovane.) Pri nastaveni na 20 nebo 21 se mi to jeste nestalo.
Na konec navodu bych jeste doplnil informaci o rychelm prepinani map a jak si tam ty mapy dat (tedy mapy, mezi kterymi jde rychle prepinat).
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 14 srpen 2014 - 18:54
S tím měřítkem je to zajímavé, možná tam dávám náhodně něco kolem 19, zkusím co to udělá když to důsledně nastavím na maximum.
Publikováno 14 srpen 2014 - 19:25
Tuhle stránku jsi zkoušel?
https://code.google....s/list?can=1&q=
https://a-drake.goog...rake_4_00b1.apk
Publikováno 19 srpen 2014 - 15:26
Mám tady zase dva problémy.
1) Když nějakou keš najdu, tak jsem byl v Pocket Drake zvyklej ji označit jako nalezenou a tím mi zmizela z mapy - leda že bych nechal zobrazovat i nalezené. V AD se to chová jinak - nález se někam uloží a zobrazení je beze změny.
2) Zřejmě jsem v editoru map narazil na nějaký limit. U poslední mapy se mi najednou začala kazit informace o tématu mapy. Z cesty k souboru se prostě uřízl kus začátku a zbyl tam jen kousek konce. Pomohlo odmazat definici nějaké mapy kterou jsem zrovna teď nepotřeboval.
Publikováno 19 srpen 2014 - 15:37
Ad 1) Kdyz kesku oznacim jako nalezenou, mam na mape smajlika.
Ad 2) Kolik mas map?
GeoGet:
Publikováno 19 srpen 2014 - 19:19
Ad 2) Kolik mas map?
Publikováno 19 srpen 2014 - 19:48
1. Nalezená keška mi zůstane zobrazená jako smajlík, dokud neukončím navigaci na ni. Při filtru, že zobrazuji jen nenalezené, mi pak smajlík z mapy zmizí.
Publikováno 19 srpen 2014 - 21:11
Kdyz zobrazujes jen nenalezene, tak je logicke, ze ti nalezena keska z mapy zmizi.
GeoGet:
Publikováno 20 srpen 2014 - 8:15
Publikováno 21 srpen 2014 - 20:50
Hodil jsem sem na web ten slibeny navod: http://www.geocachin...apy-pro-adrake/
Diky vsem za pripominky.
Btw., je tu nejaka sekce navody nebo tak nejak? Nasel jsem jen tag, ale uz ne moznost filtrovat podle nich.
Publikováno 23 srpen 2014 - 8:37
Hodil jsem sem na web ten slibeny navod: http://www.geocachin...apy-pro-adrake/
Diky vsem za pripominky.
Btw., je tu nejaka sekce navody nebo tak nejak? Nasel jsem jen tag, ale uz ne moznost filtrovat podle nich.
Rozšířil bych přímo návod na Wiki, na foru to časem zapadne. Domluv se nejlépe s Ludkem, kde to vložit, třeba jako další odkaz pod Návod na výrobu mapy pomocí MobAC
Publikováno 23 srpen 2014 - 21:14
to Spelda: Obavam se, ze takove kvality muj prispevek nedosahuje. Verim, ze tu to snad uplne nezapadne... Btw., diky za komentar na webu.
Pridal jsem jeste dalsi dva navody:
1) Offline mapy pro a:Drake - rucni editace map-config.xml
2) a:Drake + GeoGet = DATABAZE
To je asi tak vsechno, co je ne uplne dostatecne zdokumentovano a znamo. Kdyby jste nekdo vedel o dalsim tematu, tak sem s nim... Vsechno sice neumim, ale rad se priucim.
Na zaver jeste musim podekovat Ludkovi za a:Drake a tymu vyvojaru okolo HaLuMy za GeoGet. Delate pro nas, uzivatele a kacery, skvelou praci.
Publikováno 24 srpen 2014 - 21:29
Ahoj,
jakpak je to se zdrojem kešek v mapách, je-li nastaveno geocaching live? Stává se mi, že zobrazení kešek v mapách vypadá spíš na databázi než Live, přitom v hledání se samozřejmě stáhne z Live správně a pak už všechno v mapách zobrazeno je. Mám pocit (možná špatný), že jsem to i v mapách někdy viděl aktuální z internetu. Nebo se to někde dá nastavit?
Díky.
Publikováno 24 srpen 2014 - 22:07
Publikováno 25 srpen 2014 - 6:13
Mapa ukazuje keše vždycky z databáze. Technicky by sice mohla ukazovat i přímo z GC Live, ale to by mohlo poměrně rychle odčerpávat přidělený denní limit a rychlost by taky nebyla kdovíjak úžasná.
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android
Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
PocketDrake - vše potřebné pro (offline) geocaching na PDA (WindowsMobile)
Publikováno 11 září 2014 - 15:47
Takova mala prosba na Ludka ...
Pri cesta za kopecky jsem pouzil aplikaci SpoilerSync a stahl si fotohinty.
V aDrake galerii se obrazky sice ukazaly, ale nesly otevrit v externim programu (po tuknuti) jako jine, stazene pres rozhrani API.
Slo by nastavit stejne chovani i pro tyto soubory?
Prece jenom se mi lepe zvetsuji a otaceji v QuickPicu...
Dekuji predem a doufam, ze jsem ostatni nenastval blbym pozadavkem.
Publikováno 18 září 2014 - 19:07
Publikováno 23 září 2014 - 7:33
Dostal jsem GPX Sametek a trochu jsem to upravoval k obrazu svému. A narazil jsem - pro jednoznačné odlišení jsem chtěl použít typ "Projekt APE..." nebo "Locationless..." , a to a:Drake nezvládne, nakteslí to jako normální mysterku. Takže by bylo příjemné doplnit do aDrake nějaké jednoduché ikony pro tyto typy, věřím že nejsem sám kdo do toho občas nacpe i jiné body a pak jsou tyto nekonfliktní typy užitečné.
A nechceš se o to GPX podělit?
Za přidání nějaké univerzální ikony na "jiné" typy keší se také přimlouvám...
Publikováno 23 září 2014 - 9:29
A nechceš se o to GPX podělit?
Za přidání nějaké univerzální ikony na "jiné" typy keší se také přimlouvám...
Projekty →
a:Drake →
adrake logovanie po novomZaloženo od Balin50 , 14 bře 2016 android |
|
|
||
Projekty →
a:Drake →
A drake a imcZaloženo od Balin50 , 12 lis 2015 android, geoget |
|
|
||