Nejbližší kladenský společenský event se blíží, připravte si vysvědčení

SPOLEČNÝ LOV - KLADENSKO a okolí
Publikováno 26 červen 2014 - 6:30
Publikováno 26 červen 2014 - 6:47
Publikováno 26 červen 2014 - 6:53
Nejbližší kladenský společenský event se blíží, připravte si vysvědčení
Jj, jeden z mých nejoblíbenějších eventů.
Vysvědčení přenechám tentokrát mladším, ale už mám nachystaná 2 pivka. :-) Zítra ještě pořídím něco na ten oheň, skočím na kolo a hurá na event.
Jen tedy doufám že se mi podaří odejít v rozumnou dobu z práce, poslední dobou je to dost ...., ale to je spíše do depresivního koutku...
Publikováno 27 červen 2014 - 6:34
Raraku, napíšu ti omluvenku, z práce ve 4 nebo radši ve 3? ať stíháš začátek
... Beru děti, takže předpokládám, že tam moc dlouho nevydrží
a že si moc nepokonverzuju...
Publikováno 03 červenec 2014 - 13:19
Jaké bylo pálení vysvědčení ??? Po cestě do práce jsem se stavila před začátkem eventu ,,,,,a moc mě mrzelo, že jsem nemohla zůstat,,,,,,Příště si to musím zařídit lépe
Publikováno 03 červenec 2014 - 15:24
Jako vždy báječné, spousta lidí, zábavy, ohně, buřtíků, piva a na závěr se opět v hojném počtu ukázaly světlušky.
Publikováno 03 červenec 2014 - 15:41
O to víc mě mrzí, má neúčast ACH JO ,,,,
Ale je super, že event byl skvělý. já alespoň pro příště vím, co nevynechat.
( kašlat na syna, kterýmu se ani moc nechtělo - dětičky nevděčný hihihihi )
Tento příspěvek byl upraven od KVAPEZ: 03 červenec 2014 - 15:46
Publikováno 03 červenec 2014 - 15:43
Nechystáte někdo během prázdnin lov v okolí Žebráku, Točníku ??? Koukám už na tyhle keše dloooooouho, jen spojení tam není úplně nic moc . bez auta je to těžký ......
Publikováno 03 červenec 2014 - 16:11
O to víc mě mrzí, má neúčast ACH JO ,,,,
![]()
Ale je super, že event byl skvělý. já alespoň pro příště vím, co nevynechat.
( kašlat na syna, kterýmu se ani moc nechtělo - dětičky nevděčný hihihihi )
Zkus syna příště přesvědčit, děti to tam vždycky baví...
Publikováno 03 červenec 2014 - 16:23
Publikováno 06 červenec 2014 - 21:20
Jaké bylo pálení vysvědčení ??? Po cestě do práce jsem se stavila před začátkem eventu ,,,,,a moc mě mrzelo, že jsem nemohla zůstat,,,,,,Příště si to musím zařídit lépe
jj, moc pěkné. Škoda, že jsme se - tradičně - nemohli zdržet déle, dětem se tam tentokrát moc líbilo a i když jsem se bála, že tam budou prudit, bylo to letos v pohodě. Trochu jsem měla o ty malé strach, když běhali na vršek lomu...
Ano, všechno trapné (ta starší). Navíc matka je zlá, někdy i ta nejhorší na světě (ti mladší). Nemají to ty dětičky jednoduché :-) :-)
Publikováno 06 červenec 2014 - 21:43
Mne na dovče jednou tak vytočili, že jsem prohlásila, že příště jedou na tábor a my si pojedeme dovolenou užít bez nich, ehm, ehm
Publikováno 07 červenec 2014 - 6:38
Včera cestou k Petrovu kameni jsem objevila waypoint - vlaječku od Prameny Klíčavy, taky vypadá zajímavě
Kvapez, já přes prázdniny mám volných víkendů pomálu a i na ty už mám program, takže k Žebráku a okolí se bohužel nechystám.
Publikováno 07 červenec 2014 - 9:36
Prameny Klíčavy prohlížím už dlouho...
Já mám přes prázdniny plno volna. Jen neumím plánovat, takže až se mi udělá nápad, tak pojedem ,,,,,
Dokonce jsem si vymyslela vlastní Challenge - za měsíc dovči každý den minimálně jeden úlovek ,,,,,
Publikováno 08 červenec 2014 - 6:38
Loni jsem celý srpen lovila suvenýry, tj. taky denně jeden nález a ke konci už to byla celkem otrava...
Jinak na Prameny Klíčavy si v kalendáři poznamenávám ne 27.7., ale jestli to dopadne, těžko říct...
Publikováno 08 červenec 2014 - 14:18
Potkali jsme Vás hned na začátku srpna a říkali jste nám to. Mám pocit, že v srpnu sem jich odlovila nejmíň.
Kdo ví co bude 27.7.........
Ale letos v srpnu dám všechny suvenýry - všech 7. Jen zatím netuším jaký event. Co kladeňáci ???? Nějaké loučení s prázdninama bývá ( jen tak matně tuším )
//tomy.22: sloučeny dva příspěvky napsané během dvou minut.
Publikováno 08 červenec 2014 - 14:36
Ano, Fefekladno každoročně pořádá také loučení s létem u dobrého vínečka, ale to rozhodně nebývá v srpnu , to je ještě léto v plném proudu. :-) Tenhle event bývá na přelomu září a října a většinou je okamžitě zaplněn. :-) Neviděla bych to ale dramaticky, jsme blízko u Prahy, tady se nějaký event určitě najde. :-)
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů