SPOLEČNÝ LOV - KLADENSKO a okolí
Publikováno 12 June 2015 - 18:26
Publikováno 13 June 2015 - 6:31
Doufám (že to bude M. bavit). Jinak jsme byli včera na Gutovce a tam byl (opět) nadšen.
Publikováno 13 June 2015 - 7:04
Kdyby nebylo počasí na koupání, ráda bych se do Prahy podívala, nebyla jsem tam od Skořápek - vybrala bych si botanickou a technické, víc by se asi nedalo za pár hodin projít. Navíc už nejezdí ani půlnoční vlak na jih a tak mizím radši na pískovny.
Publikováno 13 June 2015 - 7:13
Jé, pískovna, ač koupání nemiluji, tak tam by se mi taky líbilo (pamatuji na jednu úžasnou cyklo dovolenou v jižních Čechách, kdy jsme s dětmi skončili v jedné pískovně, kde byly připravené klády ve vodě a vyblbli se tam dlouhé hodiny. S "hrůzou" zjišťuji, že už je to 5 let .
Publikováno 13 June 2015 - 8:08
Mrkni do mapy k Veselí nad Lužnicí. Dokonce tam máš i chráněnou minidunu. Kdysi se tvrdilo, že je jediná u nás, teď je info, že prý máme dokonce dvě. Pískoven je několik, takže si přijdou na své i rybáři. Pro odvážnější je samozřejmě nuda pláž.
Dětem by se na pískovnách určitě líbilo, když byla juniorka mladší, měla jsem vždycky problém ji večer zahnat do auta a odtransportovat domů. Dneska jedu sama a tak se těším na pohodu s knížkou.
Dej zítra vědět, co jste z muzejní noci stihli - u nás byla před dvěma týdny, momentálně u nás "zuří" městské slavnosti a to většinou mizím někam mimo město.
Publikováno 13 June 2015 - 22:26
Dej zítra vědět, co jste z muzejní noci stihli - u nás byla před dvěma týdny, momentálně u nás "zuří" městské slavnosti a to většinou mizím někam mimo město.
Tak stihli jsme pouze jedinou zastávku v Národní technické knihovně a dva programy pro děti, líbily se jim oba. I když u M. nejvíc bodovaly výtahy... Pak už byl M. unavený, takže jsme jeli domů (přijeli jsme před chvilkou). Takže si počkám do příštího roku; pokud bude příležitost vyrazit jen s nejstarší .
Publikováno 13 June 2015 - 22:30
Bylo mraky lidí jako vždy...???
Publikováno 15 June 2015 - 6:40
Až se budeme někdy nudit , multina 1 a multina 2.
Včera jsem vytáhla kolo (teď zpětně mi dochází, že naposledy jsem na kole byla začátkem května) a bylo to dost utrpení - Zeměchy sice hezké, ale nějak jsem to přehnala s délkou a posledních 20 km nevěděla jak si sednout, domů jsem přijela jak spráskaný pes, všechno mne bolí...
Tento příspěvek byl upraven od Zverinec: 15 June 2015 - 8:19
Publikováno 15 June 2015 - 8:09
Až se budeme někdy nudit
, multina 1 a multina 2.
Včera jsem vytáhla kolo (teď zpětně mi dochází, že naposledy jsem na kole byla začátkem května) a bylo to dost utrpení - Zeměchy sice hezké, ale nějak jsem to přehnala s délkou a posledních 20 km nevěděla jak si sednout, domů jsem přijela jak spráskaný pes, všechno mne bolí...
Tomu se říká SYNDROM TATARSKÉHO BIFTEKU
, jojo, to dobře znám. V pátek vyrážím na tejden cyklodovolený, tak jsem zvědavá, jestli přežiju.
Jinak tam máš blbě odkaz, oba dva házejí na multinu 1.
Publikováno 24 June 2015 - 13:37
Tatarák zažehnán , takže v sobotu odpoledne mám v plánu kratší projížďku či něco "pěšího", nechcete mi někdo dělat společnost?
Publikováno 24 June 2015 - 13:39

Publikováno 24 June 2015 - 14:13
Tatarák zažehnán
, takže v sobotu odpoledne mám v plánu kratší projížďku či něco "pěšího", nechcete mi někdo dělat společnost?
A nechceš ty nám dělat konkurenci na GC5TDJ0 Tajný GEOPOCHOD 2015? Brdy jsou krásné, snad nebude nějak extrémně pršet a užijeme si den. Tým sice máme plný, ale někdo se odhlásil a je šance pro 2-5 členný tým. Dokonce už tam jeden sólo účastník hledá společnost, my ho vzít nemůžeme, jsme na maximu.
Publikováno 24 June 2015 - 14:33
A nechceš ty nám dělat konkurenci na GC5TDJ0 Tajný GEOPOCHOD 2015?
Brdy jsou krásné, snad nebude nějak extrémně pršet a užijeme si den. Tým sice máme plný, ale někdo se odhlásil a je šance pro 2-5 členný tým. Dokonce už tam jeden sólo účastník hledá společnost, my ho vzít nemůžeme, jsme na maximu.
To já bych tůůůůze ráda, ale dopoledne budu ještě juchat s dětmi někde jinde.
Publikováno 27 June 2015 - 21:32
Ráda bych ale sobota je pracovní. Tak jako ostatní dvě následující.....
. Péťo budete v úterý ???
Tak nakonec to stejně dopadlo poněkud jinak, zdrželi jsem se (hlavně v Ikei) a domů dorazili až kolem 3. Jak jsem šla pozdě spát a brzo vstávala (vezla jsem H. na 6:00 na vlak), tak jsem padla a spala 2 hodiny a pak musela nakoupit a péct dort na zítřejší oslavu. Ale pár keší jsem ulovila ráno mezi 6 a 8
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů