Před chvílí to bylo na ct1
Policejní zásah - podezřelý válec v okolí čekárny
Publikováno 20 leden 2014 - 19:59
Jen bych chtěl vědět, proč si loštický starosta myslí, že zrovna u nich je nebezpečí z teroristického útoku?
To by musel být terorista blbec..
Protože si dovedl jako chytrý starosta vypočítat akční radius doletu střely naváděné tou kovovou trubkou v zastávce. Obsahovala totiž jistě souřadnice udané na papírku, aby terorista spáč mohl je zadat do naváděcího zařízení odpalovače raket.
Publikováno 20 leden 2014 - 20:02
Je to smutné, ale spíš si myslím, že paní byla domluvena s měst.policií a hlásila jim špatně parkující auta. No a jelikož borci ujeli dál, tak nebylo co hlásit....ale ona si přece jen něco našla...
Publikováno 20 leden 2014 - 20:35
Před chvílí to bylo na ct1
. . . a viděli jste toho týpka, jak ukazoval kde to našel? "No, hlavní problém byl, že to mělo magnet, na vojně jsem pracoval s výbušninami....." konec citátu. A ten jeho pestrobarevný baret . . . na první kuk sympaťák.....
Co nevidím, nahmatám . . .
Publikováno 20 leden 2014 - 20:58
Není taková otázka v tomhle vlákně OT?
No, malinkato Ale zacinala jsem se bat, ze mame konkurencni hru
. . . a viděli jste toho týpka, jak ukazoval kde to našel? "No, hlavní problém byl, že to mělo magnet, na vojně jsem pracoval s výbušninami....." konec citátu. A ten jeho pestrobarevný baret . . . na první kuk sympaťák.....
Hele, ja si taky hrala s praskacima kulickama, takze jsem vlastne odbornik na vybusniny a tohle byla teda tutova bomba! Beztak to tam zamaskovali dostatecne dukladne na to, aby to bouchlo az pyrotechnikum cestou v aute!
Publikováno 20 leden 2014 - 21:29
Není to první a jistě ani ne poslední, kvůli které byly zavolány specializované jednotky. Owneři ať použijí hlavu a zhodnotí, jestli je zrovna takové umístění vhodné.
Už asi měsíc mám neuvěřitelnou chuť na nakládané tvarůžky z místní výrobny a teď je to ještě horší.
Publikováno 20 leden 2014 - 21:42
Tak já vás pobavím, jak jsem před nějakým rokem zafungovala jako bdělí loštičtí občané, snad mi to Petulinka promine: bylo to krátce po přestěhování, v době dovolených, v TV nabádali, jak se množí bytové krádeže, já už bohužel vykradený byt zažila a zazvonil u nás pán, který o sobě tvrdil, že je nějaký plukovník a jde prověřovat souseda ( ten taky dvakrát nevypadal, že by ho mohlo chtít zaměstnávat MO, ale... tam je možné asi víc než jinde). Navíc podobně zvonili u sousedů typaři než nám vykradli byt...Pán zamával nějakou průkazkou a vzhledem k tomu, že přišel oblečený poměrně podivně, v nevkusné kombinaci šortek a košile, tak na mě nepůsobil zrovna důvěryhodně jako zaměstnanec ministerstva obrany, čili jsem ho vypoklonkovala, ať se zeptá u délebydlících. Pán se nezeptal a zamířil k Fabii, což mě překvapilo, takže jsem nelenila a zavolala PČR - na chvíli jsem je zabavila prověřováním, ale byli milí a ochotní a dokonce konstatovali, že to bylo oprávněné. Fakt to byl prověřující plukovník !!!
Publikováno 20 leden 2014 - 22:42
Škoda že dispečer nebyl kačer, mohl se podívat na mapu GC a třeba by vše proběhlo méně pompézně ;-)
Publikováno 20 leden 2014 - 23:25
Já bych řekl, že z toho amatérského pyrotechnika se může stát stejný maskot geocachingu, jako byla svého času maskotem internetu Věra Jábychvšechnytyinternetyzakázala Pohlová.
Publikováno 20 leden 2014 - 23:27
Taky mě pobavil, ale ve výše zmíněném článku (Zde) je vyfocen jakožto místní umělec (řezbář , takže pohoda...
Publikováno 20 leden 2014 - 23:33
Náhodou, ten chlápek je docela sympaťák, tu fajnou čepku bych bral taky, ale výrok o magnetech mě pobavil
Publikováno 20 leden 2014 - 23:59
No ono někdy stačí na zastávce nebo v obchodě zapomenout igelitku a policejní poplach může být taky. Jinak je mi ale divné, že by nastraženou výbušninu co chvíli někdo hledal, bral do ruky a zase vracel. I když už jsme tu měli blbě umístěnou billboardovku, kde důchodci z paneláku volali policii, že se tam předávají drogy.
Publikováno 21 leden 2014 - 0:06
Hmm, takže nakonec magnetická bomba odhalená místním bohémem a všímavá paní co hlídá jím vymalovanou zastávku a bojí o prvorozeného synátora. To se ovšem dá, v kontextu zpráv posledních dnů, celkem pochopit. A ta "přehnaná" reakce ochránců koneckonců také. Možná kdyby to nebylo hned u zastávky, kde by ta skutečná bomba mohla posekat dost lidí tak by to takové manévry nevyvolalo.
Každopádně si i tak myslím, že na podobná místa prostě krabky nepatří. Mosty, hřiště, ale i zastávky a podobná "shromažďovací místa", zejména tam, kde jsou kačeři při odlovu nutně na očích a kde si místní hlídají každého, kdo jim parkuje před barákem, by měla být pro umístění keší tabu.
Naše keše zakládáme bez dotací a i jejich provoz si sponzorujeme sami.
Berte na to při jejich návštěvách ohled !
Publikováno 21 leden 2014 - 0:19
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
prazskychytrak.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 21 leden 2014 - 0:30
se divim, že ještě někdo nevolal policii v Praze na Andělu na keš ke králoství železnic, hůř už umístit nešla
Protože v Praze je to každému jedno. I kdyby tam byla nějaká bomba, nikdo si toho ani nevšimne.
Na Andělu jsem minimálně dvakrát denně, ale království železnic zatím ignoruji.
Publikováno 21 leden 2014 - 8:07
Oni se v Lošticích o sebe hodně bojí.
Před několika lety na eventu jsme šli po skupinkách odlovit keš nad městem v lese. Odchod byl za asistence policie. Prý nás někdo nahlásil, že se bojí, abychom neotrávili vodu v nedaleké vodárně, která zásobudeje Loštice.
A my si myslíme, jak je GC profláknutej.
Publikováno 21 leden 2014 - 8:52
Hm, tak jak to tak čtu, tak mám dojem, že keše v Lošticích si asi nechám s klidným svědomím ujít....
Publikováno 21 leden 2014 - 9:05
Nebyl už podobný případ? Nějaký dělník myslím našel někde pod mostem nejakou bednu s drátama... myslím, že to taky byla keš.
Pokud vím, tak našli prakticky totéž, lékovku na magnet.
Asi by se mohla Policie podívat do databáze kešek a nedělat takové manévry, pokud je podezření na keš ...
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 21 leden 2014 - 9:14
Neni to zrovna ta spravna chvile, kdy by se mohlo CaGeo medialne projevit?
Publikováno 21 leden 2014 - 9:19
Asi by se mohla Policie podívat do databáze kešek a nedělat takové manévry, pokud je podezření na keš ...
Jo, a pak přijde zlý terorista, pdodloudně založí keš, nechá ji publikovat, a po tejdnu provozu ji zákeřně vymění za bombu! Známe to... jsou všude!
(A to, že jste paranoidní, ještě samo o sobě neznamená, že vás nikdo nepronásleduje!(
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů