Zdravím,
potřebovala jsem PQ kolem trasy - cca 650 km, přes tři státy vč. několika velkých měst (tj. na malé ploše hodně keší). Dala jsem okolí 3 km z každé strany, limit, co mi šel nastavit - 1000 keší, nakonec se mi vygenerovalo PQ (a že to bylo náročný než se to podařilo ) s přesně 1000 kešema, ani o keš míň ani víc.Zaujalo mě, že to tak vyšlo a říkala jsem si, jestli je to OK. Přišlo mi to málo, protože keší musí být víc (a to jsme se omezila jen na tradičky).
Neví někdo, co se stane, když je keší víc? Nějaké upozornění o "přetečení" nebo se zmenšuje vzdálenost kolem trasy případně keše jsou jen na začátku a nakonci, kde už nebylo místo není nic? Upozornění žádné nedošlo a že by keší bylo přesně 1000, tomu moc nevěřím.
A prosím neraďte mi (jak jsem se často dočetla při hledání této věci zde), že lepší je použít Live - v ČR jo, mám data, ale v zahraničí je nemám - takže nelze použít. GPX z GeoGetu je fajn, ale jak tam ty keše na takovém území naskládat (asi více kratších tras do více PQ s limitem 1000, protože víc asi nelze - což, ale není na jedno kliknutí )