Přejít na obsah

Fotka

Stator (betatest)

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1071 odpovědí na toto téma

#301 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4035 příspěvků(y)

Publikováno 05 April 2014 - 12:16

To spis nad ni jako statickej blok, Zapati je generovany natvrdo.

• 0

#302 L@Troj

L@Troj

L@Troj

• Members
  • PipPipPip
  • 196 příspěvků(y)

Publikováno 05 April 2014 - 12:21

Jenze s tim tvym zavinacem je problem proto, ze nemuze bejt v nazvu slozky s profilem Statoru. Oprav si to v davce na tvrdo a bued to OK. 

Co se tyce tabulky podle autoru, tak na tu je preddefinovanej blok.

To jsem pochopil krátce po instalaci Statoru, podle názvu profilu a vytvořených složek. Nevěděl jsem ale, zda to jde opravit. Po tvé odpovědi a delším hledání i bádání se mi to opravit podařilo. Díky.

Ten předdefinovaný blok pro autory se pokusím najít příště.  ;)

Dík.

• 0

GeoVysočina ...geocaching nejen na Vysočině
Copy - nový klon Dropboxu

#303 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 843 příspěvků(y)

Publikováno 05 April 2014 - 12:35

Modul MapCzDot (mapičky) - nelze upravit parametry Title a Map.

Nastavení modulů se ukládají v souboru Content.ini, tak jsem si to zatím upravil tam.

• 0

SW: a:Drake 5
HW: Nexus 6 (Android 6), Qstarz BT-Q818X bluetooth GPS modul

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

#304 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4035 příspěvků(y)

Publikováno 05 April 2014 - 12:38

A mas to anglicky, vid? U sebe uz mam opraveno ;)

• 0

#305 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 843 příspěvků(y)

Publikováno 05 April 2014 - 12:40

Aha - jo, jsem zvyklý na anglickou verzi GG. :) Už si vybavuju, že se  tu  o x stránek dřív narazilo na problém s anglickou lokalizací.

Opraveno mám prozatím taky přes Content.ini.

• 0

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

#306 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 843 příspěvků(y)

Publikováno 05 April 2014 - 13:00

Teď zkouším automatizovanou dávku pro Stator a překvapil mě poslední dotaz "Chcete nahrát statistiky na FTP?". Dal jsem ne, protože sice mám své webové stránky a přístup na ně přes FTP, ale tam jsem statistiku nahrávat nechtěl.

Nicméně, jak se zdá, tím bylo ve skutečnosti myšleno nahrání statistik na profil, protože to se neděje. :)
Ta poslední otázka by chtěla přeformulovat, protože si nemyslím, že nám Groundspeak poskytl FTP přístup pro nahrání statistik. I Geojarry statistiku určitě nahrává pomocí HTTP protokolu.

EDIT: dívám se do Stator_FirstRun a vidím tam i otázku "Chcete nahrát statistiky na profil?" Zvláštní, ta se mi nezobrazila. :o

A teď jak to opravit? Dívám se do administrace dávky a tipuju, že potřebný řádek CMD= mi tam teď chybí.

Tento příspěvek byl upraven od Pontiac_CZ: 05 April 2014 - 13:04

• 0

#307 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4035 příspěvků(y)

Publikováno 05 April 2014 - 13:01

Nejdriv je otazka, jestli chces nahrat na profil, pak otazka, jestli na FTP. Neproskocil jsi neco? ;)

PS: Pri prvnim pouziti to nejak nepremava, ale pri druhym uz by to na profil nahrat melo (pokud jsi to nejakym zahadnym zpusobem neprovih)

• 0

#308 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 843 příspěvků(y)

Publikováno 05 April 2014 - 13:52

Aha, tak teď už to na profil nahrává. Máš pravdu, bylo to tím prvním spuštěním.

Ještě poznámka - neptá se to na statorovský profil, který chci zkalkulovat a nahrát. Já jsem si to teď upravil v nastavení dávky na druhý profil, ale běžný uživatel bude v ... :)

• 0

#309 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4035 příspěvků(y)

Publikováno 05 April 2014 - 13:54

Ja tale taky nepocitam s tim, ze mas dva profily. Na co ti jsou? :) Paklize mas jinou DB treba pro nalezy svoji pritelkyne, tak uz si s tim musis poradit, Beznej uzivatel ma podle myho mit jen jeden Statorovej profil. Pokud si chces na profilu hrat a testovat, tak to prece pokazdy nenahravas na web.

• 0

#310 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 843 příspěvků(y)

Publikováno 05 April 2014 - 14:28

No v tom druhém experimentuju a dělám stručnější statistiku. Ale souhlasím s tebou v tom, že běžný uživatel bude mít obvykle jeden profil. A pokročilejší si dávku upraví nebo zduplikuje a upraví.

Jinak si všímám, že found it logy to vždy stahuje znovu (u mě 2 MB soubor) - nemohlo by to využívat stejný postup jako tlačítko "Update your finds", tedy pokud už logy u kešek jsou, nestahuje je znovu?

• 0

#311 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4035 příspěvků(y)

Publikováno 05 April 2014 - 14:35

Bohuzel, Combine tenhle postup momentalne neumi :( Takze to bude bud tkale, nebo si logy budes muset stahovat sam.

EDIT: Jsem debil, umi. To mam z toho, ze jsem upravovala davku uz hotovou.... V pristi verzi bude opraveno :)

• 0

#312 thomass.mb

thomass.mb

thomass.mb

• Members
  • PipPip
  • 29 příspěvků(y)

Publikováno 05 April 2014 - 15:19

Ahoj,

Stator mi začal házet chybu kvůli ročním statistikám (YearlyStats) - viz obrázek.

Stator_01.JPG

Při tvorbě statistik pro sebe a pro Asakyho bylo vše OK (mimochodem, vypadá to úžasně). Ale u Alemi mi to dělá neplechu. Při odmazání tohoto modulu se statistiky generují bez problémů.

Mám podezření, jestli by to nemohlo být tím, že Alemi odlovila asi tři keše v roce 2008, pak nic a začala opět až ve 2013. Zkoušel jsem i skrýt "nepostižené" roky, ale nepomohlo to. Neví někdo, co s tím?

Díky moc  ;)

• 0

#313 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1748 příspěvků(y)

Publikováno 05 April 2014 - 16:36

Kouknu na to doma...
  • 0

#314 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 843 příspěvků(y)

Publikováno 05 April 2014 - 16:41

EDIT: Jsem debil, umi. To mam z toho, ze jsem upravovala davku uz hotovou.... V pristi verzi bude opraveno :)

Debil nejsi, jsi super! Těším se. :)

• 0

#315 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4035 příspěvků(y)

Publikováno 05 April 2014 - 17:31

Necim se tu prokousu a pak se na to snad vrhnu.. Nejak moc aktivne prokrastinuju od skoly i Statoru :D

• 0

#316 Aviatik

Aviatik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1136 příspěvků(y)

Publikováno 05 April 2014 - 18:24

Zkusil jsem si vygenerovat statistiky a dopadlo to takto:

bfib2e.png

Přitom jsem zkusil provést úpravu skriptu uvedenou tady na druhé straně této diskuse ale neúspěšně.

• 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#317 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4035 příspěvků(y)

Publikováno 05 April 2014 - 18:28

Aviatik: Vime, cekame na gorda... Budes asi stejnej pripad jako Roman_Jaromer

• 0

#318 dejwy

dejwy

dejwy

• Members
  • PipPipPip
  • 336 příspěvků(y)

Publikováno 05 April 2014 - 19:49

Ahoj,

musím nejdříve velice poděkovat za profesionálně vypracovaný a modulární plugin pro Geoget s názvem Stator. Včera večer jsem si s ním chvilku hrál a zaujaly mne výsledky interního modulu MyOwnCaches v porovnání s původním pluginem MyOwnStat, které pro MyOwnStat dopadly o něco příznivěji. Leč chápu, že toto je veřejná betaverze, právě kvůli nalezení chyb a vylepšení všech funkcí.

Porovnání zde:

http://dejwy.net/gc/mos.jpg

1. MyOwnStat má podrobnější graf - čára po dnech simuluje nárůst nálezů, u MyOwnCaches je to jen jedna hodnota pro 3 měsíce, což je velmi hrubé.
  2. MyOwnCaches se snaží udělat odkaz z nálezců u xTF, jenže občas jich je více a pak tato logika selže neb gc.com vrátí error 404 (hledá profil pro  "vavros, barbieteam", což neexistuje)
  3. Až dnes, když jsem si udělal porovnání, tak jsem zjistil odlišné hodnoty u průměrů dané zřejmě odlišným výpočtem doby života keše.

Předem díky všem tvůrcům a testerům, tohle je opravdu podařené dítko a 3 body zmíněné výše, jsou jen drobnosti.

Tento příspěvek byl upraven od dejwy: 05 April 2014 - 19:50

• 0

#319 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1748 příspěvků(y)

Publikováno 05 April 2014 - 21:21

O tom vime, uz se to tu i resilo. Jen nevime, proc to dela.

Tohle trochu poopravím. Dělá to proto, že se vyskytuje nález ve State, který není v MapGenFromState.Abbrev.ini. Modul v tom případě pošle do mapgenerátoru kód státu '??' a ten je aktuálně netoleruje žádnou chybu. Oprava bude velmi jednoduchá...

• 0

#320 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1748 příspěvků(y)

Publikováno 05 April 2014 - 21:27

Ahoj,

Stator mi začal házet chybu kvůli ročním statistikám (YearlyStats) - viz obrázek.

attachicon.gifStator_01.JPG

Při tvorbě statistik pro sebe a pro Asakyho bylo vše OK (mimochodem, vypadá to úžasně). Ale u Alemi mi to dělá neplechu. Při odmazání tohoto modulu se statistiky generují bez problémů.

Mám podezření, jestli by to nemohlo být tím, že Alemi odlovila asi tři keše v roce 2008, pak nic a začala opět až ve 2013. Zkoušel jsem i skrýt "nepostižené" roky, ale nepomohlo to. Neví někdo, co s tím?

Díky moc  ;)

Díky za test kačerem, který nenalezl ani jednu keš během celého roku. Není to v modulu ošetřeno. Opravím...

P.S.

Skrytí nemůže pomoct. Výstup se generuje vždy za všechny roky.

• 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama