To spis nad ni jako statickej blok, Zapati je generovany natvrdo.

Stator (betatest)
Publikováno 05 duben 2014 - 12:16
Publikováno 05 duben 2014 - 12:21
Jenze s tim tvym zavinacem je problem proto, ze nemuze bejt v nazvu slozky s profilem Statoru. Oprav si to v davce na tvrdo a bued to OK.
Co se tyce tabulky podle autoru, tak na tu je preddefinovanej blok.
To jsem pochopil krátce po instalaci Statoru, podle názvu profilu a vytvořených složek. Nevěděl jsem ale, zda to jde opravit. Po tvé odpovědi a delším hledání i bádání se mi to opravit podařilo. Díky.
Ten předdefinovaný blok pro autory se pokusím najít příště.
Dík.
GeoVysočina ...geocaching nejen na Vysočině
Copy - nový klon Dropboxu
Publikováno 05 duben 2014 - 12:35
Modul MapCzDot (mapičky) - nelze upravit parametry Title a Map.
Nastavení modulů se ukládají v souboru Content.ini, tak jsem si to zatím upravil tam.
SW: a:Drake 5
HW: Nexus 6 (Android 6), Qstarz BT-Q818X bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 05 duben 2014 - 12:38
A mas to anglicky, vid? U sebe uz mam opraveno
Publikováno 05 duben 2014 - 12:40
Aha - jo, jsem zvyklý na anglickou verzi GG. Už si vybavuju, že se tu o x stránek dřív narazilo na problém s anglickou lokalizací.
Opraveno mám prozatím taky přes Content.ini.
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 05 duben 2014 - 13:00
Teď zkouším automatizovanou dávku pro Stator a překvapil mě poslední dotaz "Chcete nahrát statistiky na FTP?". Dal jsem ne, protože sice mám své webové stránky a přístup na ně přes FTP, ale tam jsem statistiku nahrávat nechtěl.
Nicméně, jak se zdá, tím bylo ve skutečnosti myšleno nahrání statistik na profil, protože to se neděje.
Ta poslední otázka by chtěla přeformulovat, protože si nemyslím, že nám Groundspeak poskytl FTP přístup pro nahrání statistik. I Geojarry statistiku určitě nahrává pomocí HTTP protokolu.
EDIT: dívám se do Stator_FirstRun a vidím tam i otázku "Chcete nahrát statistiky na profil?" Zvláštní, ta se mi nezobrazila.
A teď jak to opravit? Dívám se do administrace dávky a tipuju, že potřebný řádek CMD= mi tam teď chybí.
Tento příspěvek byl upraven od Pontiac_CZ: 05 duben 2014 - 13:04
Publikováno 05 duben 2014 - 13:01
Nejdriv je otazka, jestli chces nahrat na profil, pak otazka, jestli na FTP. Neproskocil jsi neco?
PS: Pri prvnim pouziti to nejak nepremava, ale pri druhym uz by to na profil nahrat melo (pokud jsi to nejakym zahadnym zpusobem neprovih)
Publikováno 05 duben 2014 - 13:52
Aha, tak teď už to na profil nahrává. Máš pravdu, bylo to tím prvním spuštěním.
Ještě poznámka - neptá se to na statorovský profil, který chci zkalkulovat a nahrát. Já jsem si to teď upravil v nastavení dávky na druhý profil, ale běžný uživatel bude v ...
Publikováno 05 duben 2014 - 13:54
Ja tale taky nepocitam s tim, ze mas dva profily. Na co ti jsou? Paklize mas jinou DB treba pro nalezy svoji pritelkyne, tak uz si s tim musis poradit, Beznej uzivatel ma podle myho mit jen jeden Statorovej profil. Pokud si chces na profilu hrat a testovat, tak to prece pokazdy nenahravas na web.
Publikováno 05 duben 2014 - 14:28
No v tom druhém experimentuju a dělám stručnější statistiku. Ale souhlasím s tebou v tom, že běžný uživatel bude mít obvykle jeden profil. A pokročilejší si dávku upraví nebo zduplikuje a upraví.
Jinak si všímám, že found it logy to vždy stahuje znovu (u mě 2 MB soubor) - nemohlo by to využívat stejný postup jako tlačítko "Update your finds", tedy pokud už logy u kešek jsou, nestahuje je znovu?
Publikováno 05 duben 2014 - 14:35
Bohuzel, Combine tenhle postup momentalne neumi Takze to bude bud tkale, nebo si logy budes muset stahovat sam.
EDIT: Jsem debil, umi. To mam z toho, ze jsem upravovala davku uz hotovou.... V pristi verzi bude opraveno
Publikováno 05 duben 2014 - 15:19
Ahoj,
Stator mi začal házet chybu kvůli ročním statistikám (YearlyStats) - viz obrázek.
Při tvorbě statistik pro sebe a pro Asakyho bylo vše OK (mimochodem, vypadá to úžasně). Ale u Alemi mi to dělá neplechu. Při odmazání tohoto modulu se statistiky generují bez problémů.
Mám podezření, jestli by to nemohlo být tím, že Alemi odlovila asi tři keše v roce 2008, pak nic a začala opět až ve 2013. Zkoušel jsem i skrýt "nepostižené" roky, ale nepomohlo to. Neví někdo, co s tím?
Díky moc
Publikováno 05 duben 2014 - 16:41
EDIT: Jsem debil, umi. To mam z toho, ze jsem upravovala davku uz hotovou.... V pristi verzi bude opraveno
Debil nejsi, jsi super! Těším se.
Publikováno 05 duben 2014 - 17:31
Necim se tu prokousu a pak se na to snad vrhnu.. Nejak moc aktivne prokrastinuju od skoly i Statoru
Publikováno 05 duben 2014 - 18:24
Zkusil jsem si vygenerovat statistiky a dopadlo to takto:
Přitom jsem zkusil provést úpravu skriptu uvedenou tady na druhé straně této diskuse ale neúspěšně.
Publikováno 05 duben 2014 - 18:28
Aviatik: Vime, cekame na gorda... Budes asi stejnej pripad jako Roman_Jaromer
Publikováno 05 duben 2014 - 19:49
Ahoj,
musím nejdříve velice poděkovat za profesionálně vypracovaný a modulární plugin pro Geoget s názvem Stator. Včera večer jsem si s ním chvilku hrál a zaujaly mne výsledky interního modulu MyOwnCaches v porovnání s původním pluginem MyOwnStat, které pro MyOwnStat dopadly o něco příznivěji. Leč chápu, že toto je veřejná betaverze, právě kvůli nalezení chyb a vylepšení všech funkcí.
Porovnání zde:
- MyOwnStat má podrobnější graf - čára po dnech simuluje nárůst nálezů, u MyOwnCaches je to jen jedna hodnota pro 3 měsíce, což je velmi hrubé.
- MyOwnCaches se snaží udělat odkaz z nálezců u xTF, jenže občas jich je více a pak tato logika selže neb gc.com vrátí error 404 (hledá profil pro "vavros, barbieteam", což neexistuje)
- Až dnes, když jsem si udělal porovnání, tak jsem zjistil odlišné hodnoty u průměrů dané zřejmě odlišným výpočtem doby života keše.
Předem díky všem tvůrcům a testerům, tohle je opravdu podařené dítko a 3 body zmíněné výše, jsou jen drobnosti.
Tento příspěvek byl upraven od dejwy: 05 duben 2014 - 19:50
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur)
Publikováno 05 duben 2014 - 21:21
O tom vime, uz se to tu i resilo. Jen nevime, proc to dela.
Tohle trochu poopravím. Dělá to proto, že se vyskytuje nález ve State, který není v MapGenFromState.Abbrev.ini. Modul v tom případě pošle do mapgenerátoru kód státu '??' a ten je aktuálně netoleruje žádnou chybu. Oprava bude velmi jednoduchá...
Publikováno 05 duben 2014 - 21:27
Ahoj,
Stator mi začal házet chybu kvůli ročním statistikám (YearlyStats) - viz obrázek.
Při tvorbě statistik pro sebe a pro Asakyho bylo vše OK (mimochodem, vypadá to úžasně). Ale u Alemi mi to dělá neplechu. Při odmazání tohoto modulu se statistiky generují bez problémů.
Mám podezření, jestli by to nemohlo být tím, že Alemi odlovila asi tři keše v roce 2008, pak nic a začala opět až ve 2013. Zkoušel jsem i skrýt "nepostižené" roky, ale nepomohlo to. Neví někdo, co s tím?
Díky moc
Díky za test kačerem, který nenalezl ani jednu keš během celého roku. Není to v modulu ošetřeno. Opravím...
P.S.
Skrytí nemůže pomoct. Výstup se generuje vždy za všechny roky.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů