Mapy Slovenska jdou zatim jenom ty, co jsou ve Statoru. Akorat staci v nastaveni tech mapek ceskejch prekliknout na slovensky. A puzzle tam das vlozenim html, ktery generuje prislusnej plugin. (Mam pocit, ze modul na to jeste neni)

Stator (betatest)
Publikováno 12 May 2014 - 13:29
Publikováno 12 May 2014 - 13:34
Petulinka ma pocit spatny. Na Puzzle plugin je. Tdy presneji je plugin, ktery spousti skutecny plugin pro vygenerovani vystupniho souboru a modul ti umozni vybrat soubory, ktere ma Stator pouzit.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 13 May 2014 - 16:12
Vďaka za pomoc - geopuzzle som už zvládol. Ale na mapách mám stále error: ERR: chld, unknown region ??
A mám aj nejaké drobné chyby v diakritike. Vopred vďaka za odpovede!
Publikováno 13 May 2014 - 16:32
Chyba v mapě je dána neexistujícím regionem - country, state nebo kraji a okresy podle tagů. Zkontroluj si prosím, co se ti vyskytuje v databázi. Stator používá pro regiony na mapách názvy definované v souboru MapGenFromState.params.ini resp. MapGenFromTag.params.ini. Najdeš v adresáři Modules.
Diakritiku mrší Groundspeak v profilu. Je možné tomu předejít náhradou znaků s diakritikou za HTML entity. Ve Statoru k tomu lze využít záměnu znaků ve finálním výstupu pomocí definice v souboru Replace.ini. Dej si ho do profilu s obsahem:
;------------------------------------------------------------------------------- ; Definice ručně zadaných náhrad textů, které se provedou hromadně ve výsledném ; kódu statistiky kromě standardně nahrazovaných proměnných Statoru. ; Ve výchozím stavu jsou zde uvedeny náhrady českých znaků s diakritikou za HTML ; entity, aby byly znaky s diakritikou správně zobrazeny i v profilu GC.COM. ;------------------------------------------------------------------------------- [Replace] š=š ň=ň ř=ř č=č ě=ě ů=ů Č=Č
Publikováno 13 May 2014 - 17:05
Vďaka za pomoc - geopuzzle som už zvládol. Ale na mapách mám stále error: ERR: chld, unknown region ??
A mám aj nejaké drobné chyby v diakritike. Vopred vďaka za odpovede!
V Stator.log hledej radek obsahujici ERR: a tam bude napsane, s jakym regionem je problem. Chyba muze byt v definici u Statoru (preklep, ...), v databazi nebo v rozdilu mezi pojmenovanim regionu u gc.cz a "zakone". Dej vedet, co je spatne, reknu co kde zmenit.
GeoGet:
Publikováno 13 May 2014 - 17:09
Diakritiku mrší Groundspeak v profilu. Je možné tomu předejít náhradou znaků s diakritikou za HTML entity. Ve Statoru k tomu lze využít záměnu znaků ve finálním výstupu pomocí definice v souboru Replace.ini. Dej si ho do profilu s obsahem:
;------------------------------------------------------------------------------- ; Definice ručně zadaných náhrad textů, které se provedou hromadně ve výsledném ; kódu statistiky kromě standardně nahrazovaných proměnných Statoru. ; Ve výchozím stavu jsou zde uvedeny náhrady českých znaků s diakritikou za HTML ; entity, aby byly znaky s diakritikou správně zobrazeny i v profilu GC.COM. ;------------------------------------------------------------------------------- [Replace] š=š ň=ň ř=ř č=č ě=ě ů=ů Č=Č
Ten soubor uz je pripraveny v adresari Common\Replace_CS_demo.ini. Zkopiruj jej do adresare sveho profilu pod jmenem Replace.ini a pripadne dopln slovenske znaky s diakritikou, ktere gc.com zobrazuje spatne.
GeoGet:
Publikováno 14 May 2014 - 9:50
V Stator.log hledej radek obsahujici ERR: a tam bude napsane, s jakym regionem je problem. Chyba muze byt v definici u Statoru (preklep, ...), v databazi nebo v rozdilu mezi pojmenovanim regionu u gc.cz a "zakone". Dej vedet, co je spatne, reknu co kde zmenit.
Prosím Ťa a kde nájdem ten Stator.log? Napr v časti Kraje SR mi vypisuje osem chýb, čo pravdepodobne znamená, že mám zle nakonfigurované všetky kraje slovenska.
Publikováno 14 May 2014 - 9:59
Stator.log je v adresari profilu. (Profiles\...)
GeoGet:
Publikováno 14 May 2014 - 12:51
Stator.log je v adresari profilu. (Profiles\...)
Asi mám niečo nedoinštalované, lebo v rámci adresáru Geoget žiadny adresár Profiles nevidím :-( Ale budem skúšať, ďakujem...
Publikováno 14 May 2014 - 12:54
Spis v ramci statoru, ne?
Publikováno 14 May 2014 - 13:43
Spis v ramci statoru, ne?
No ale ten sa predsa nainštaloval pri spustenom Geogete, tak som myslel, že Stator, a teda aj adresár Profiles bude v zložke Geoget. Kde ho teda nájdem?
Publikováno 14 May 2014 - 13:54
Každý plugin GeoGetu má svůj podadresář v adresáři script. Ten obsahuje nejen vlastní program pluginu, ale i všechny k němu náležející soubory. Hledej proto v datovém adresáři GeoGetu složku script/Stator/Profiles...
Publikováno 17 May 2014 - 19:55
Zverejnena nova beta. Zmen je opravdu pozehnane, ten vycet na araratu rozhodne neni uplny. Protoze doslo k velike zmene jedne ze zakladnich casti (CustomizedTable), bude mozna potreba upravit definici nekterych tabulek ve vasemm profilu. Snazil jsem se, aby to nebylo nutne, ale snaha je jedna vec a vysledek muze byt neco jineho. Jedna se o betu, tak se s tim snad smirite.
GeoGet:
Publikováno 17 May 2014 - 21:23
Tak vyzkoušeno ... Děkuji za novou verzi a tabulku nálezů podle založení keše ... jen pár malých dotazů viz přiložené obrázky.
Hlavní záložky se nějak zcvrkly
V hlavičce statististik se domršil text.
U nejbližší keše se nezobrazuje vzdálenost
V GG ve správci pluginů je uvedena verze ve sloupci "Dostupná" 0.0.8 ... byla tam i před upgradem ...
GPSMAP 64s + HTC One X
Publikováno 17 May 2014 - 21:33
Tak vyzkoušeno ... Děkuji za novou verzi a tabulku nálezů podle založení keše ... jen pár malých dotazů viz přiložené obrázky.
Hlavní záložky se nějak zcvrkly
To se nescvrkly Statoru, ale Groundspeak změnil stylování a postiženy byly všechny statistky, které používají jejich styl - např. z GgStatu (viz příslušné vlákno zde). Ve Statoru jsem to naopak opravil - vyměnil jsem záložky stylované CSS Groundspeaku za vlastní. Musíš jen znovu ve Statoru použít téma "Grounspeak Stats", tím se ti nahradí definice vzhledu (styl, barvy) v profilu...
Publikováno 17 May 2014 - 21:37
Zalozky asi nesouvisi s novou veerzi statoru ase se zmenou na gc.com. Chce to zmenit (a treba i vratit) graficke tema - porovnej Styles.ini v profilu s tematem, ktere jsi pouzil - pravdepodobne Patterns\Themes\Grouspeak Stats\Styles.ini.
Ke zmene kodovani cestiny moc nevidim duvod. Leda bys driv spatne pouzival soubory Start.html. Jak vypadaji vkladane html soubory? V jakem jsou kodovani a maji html hlavicku? Co je v tomto smeru napsano v souboru Stator.log?
U nejblizsi kese se neukazuje vzdalenost zamerne a nikdy se neukazovala.
Co se verze tyka, prosim, stahni a nainstaluj to jeste jednou.
GeoGet:
Publikováno 17 May 2014 - 21:47
Ok .. děkuji ... všechno chápu a vyzkouším .. jen k té češtině ...
Je to podle mě špatně i v previev.html.
<p>Ze v�ech <b>1533 dn� sv�ho ke�ovac�ho �ivota</b> jsem <b>hled�n�m </b>ke�� str�vil dohromady <b>480 dn�</b>. Za tu dobu se ....
Kodování je UTF8 (bez BOM)
"Leda bys driv spatne pouzival soubory Start.html" - tomu nerozumím ???
A html obsahuje head i doctype ...
Stator.log je docela plný , přikládám ...
GPSMAP 64s + HTC One X
Publikováno 17 May 2014 - 21:49
No tak asi nepřikládám, přiložit soubor tady nelze ...
Po znovuinstalaci Statoru je verze již v pořádku a záložky po renastavení temata taky. ...
Ale vidím ve stator.log něco co by s tím mohlo souviset :
WARN: soubor obsahuje UTF kódování (je automaticky převeden na ANSI): Souhrn.html
Jen nevím co s tím ...
Tento příspěvek byl upraven od danhill81: 17 May 2014 - 22:05
GPSMAP 64s + HTC One X
Publikováno 18 May 2014 - 1:15
Stejný problém s češtinou, po nové verzi Statoru otazníčky. Nepomáhalo zkoušet upravit hlavičku html souborů, po vytvoření nového html souboru v PsPadu a vložení zkopírovaného body už v pohodě. Nevím proč, nevím nač, ale v nově vytvořeném html už to funguje, zatímco úprava hlavičky nepomáhala.
Head: <head>
Publikováno 18 May 2014 - 6:44
Jo, to vim, kde je. Jde o kodovani souboru samotnyho, hlavickou to neupravis. Bude muj renonc. I kdyz teda predtim to faralo bez problemu, je to volake cudne Spravime.
PS: Ale ja ted urcite ne. Vcera jsem odjizdela v jednu odpoledne do Brna a bratila se az ted, pricemz jsem vubec nespala, takze to fakt delat nebudu
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů