Koukal jsem, že někdo má ze statoru ve statistikách i mapu Prahy a přehled nálezů... Ve standardním balíčku jsem ji nenašel. Poradíte jak ji tam dostat? Díky.

Stator (betatest)
Publikováno 17 srpen 2014 - 11:28
Koukal jsem, že někdo má ze statoru ve statistikách i mapu Prahy a přehled nálezů... Ve standardním balíčku jsem ji nenašel. Poradíte jak ji tam dostat? Díky.
Mapa regionů Prahy se dělá podle tagů. Proto vezmeš modul MapGenFromTag a v něm si vybereš mapu Prahy:
Publikováno 17 srpen 2014 - 11:37
Tak jsem se rozhodl vyzkoušet i stator.. První spuštění po instalaci OK, ale dneska už to hlásí chybu viz. obrázek...
Máš použit prehistorický modul MyOwnStat, který jen vkládal do statistiky výstup z Drakova pluginu MyOwnStat. Plnohodnotný (ve smyslu prováděných činností) modul pro statistiku vlastních keší je MyOwnCaches z betaverze. Nově jsou ve Statoru moduly MyOwnMinistat, MyOwnLife a MyOwnBestFinders. Comming soon...
Tento příspěvek byl upraven od kiReGPS: 17 srpen 2014 - 11:38
Publikováno 17 srpen 2014 - 14:19
Dík za rady. Ještě nevím, jak dostat Grafy a tabulky v malém... do dvou sloupců...
Publikováno 17 srpen 2014 - 14:23
Nemenil jsi nahodou sirku statistik na mensi? Nebo nejaky jiny fiskuntalie? Protoze ve dvou sloupcich jsou!
EDIT: Krome toho - staci se podivat do Default profilu a je to hned...
Publikováno 17 srpen 2014 - 15:04
Šířku jsem neměnil (je tam 750), default profil pužívám... Mám to zatím jen v preview, ne nahraný na gc.com
U map jsem narazil na problém víz. obr.
Tento příspěvek byl upraven od sobikovi: 17 srpen 2014 - 15:07
Publikováno 17 srpen 2014 - 15:07
K těm sloupcům:
Stator formátuje výstup do sloupců použitím bloků <div>. Prohlížeč bloky skládá podle toho, jak se mu na šířku ve finále vejdou. Když jsou moc široký, dá je pod sebe... A tady jsme u jádra pudla. Stator si všechno hezky počítá, ale bohužel platí:
- Šířky jsou závislé na tom, kam je sloupec vložen (statický blok, záložka, rámec).
- Šířky jsou závislé na použitém tématu (grafickém stylu) statistiky.
- Za poslední, ale především, do šířek kecá stylování profilu Groundspeaku.
- A aby toho nebylo dosti, bod 3. se mění někdy i několikrát do měsíce.
Tím se občas stane, že šířka, co si Stator složitě vypočetl, nestačí na umístění sloupců vedle sebe, pokud je statistika umístěna v porfilu na GC.COM. Doporučuji zadat šířku trochu užší - tedy ne 2x 50 % ale raději 2x 49 %...
P.S.
A stejně prosím o popis situace, kdy špatné zalamování nastalo. Včetně použitého tématu (grafického stylu). Podívám se na to a opravím...
Publikováno 17 srpen 2014 - 15:09
A co se tyce tech map, tak se staci mrknout kousek zpatky...
Publikováno 17 srpen 2014 - 15:20
Hmmm, to se od bety upravovalo právě kvůli změnám na webu GC.COM. Zkus si do profilu (Statoru, tj. do adresáře ../script/Stator/Profiles/<nick>) nakopírovat soubory z přiloženého ZIPu. Bacha, změní to styl i barvy, tak pokud sis ty barvičky nějak ladil, zkopíruj jen Styles.ini...
Přiložený soubor (y)
Publikováno 18 srpen 2014 - 15:18
Tak jsem se konečně pustil do podrobnějšího zkoumání Statoru. Ale nějak mi nefungují milníky. Hned ten první je moje druhá nalezené keška. Ale i mnohé jiné jsou vedle. Jako by Stator ze dne, kdy padl milník vybral náhopdně jednu kešku a tu určil za milník. Dá se to nějak nastavit?
Publikováno 18 srpen 2014 - 15:20
Mas nasrtaveny casy nalezu? Podle ceho mas v nastaveni Statoru dany razeni nalezu (tusim, ez je tam datum/cas/IDlogu)??
Publikováno 18 srpen 2014 - 15:22
Časy nálezů nemám, GgStat a statistiky na GC si to asi berou podle pořadí zalogování, tam to mám dobře. Jak nastavit podle čeho má řadit Stator nevím, to jsem ještě neobjevil.
Publikováno 18 srpen 2014 - 15:24
Je to v zalozce nastaveni Takova roletka vpravo... Kazdopadne tam budes mit zrejme neco spatne nastavenyho, protoze pokud ma GG ty casy, tak primarne se radi podle toho...
Publikováno 18 srpen 2014 - 15:29
Jo, to je ono! Musím mít datum, čas a ID logu a je to OK. Díky.
Publikováno 18 srpen 2014 - 16:39
GPSMAP 64s + HTC One X
Publikováno 18 srpen 2014 - 16:46
Ano, vime. Podivej se o nejakej ten prispevek zpatky - v Divideru doslo ke zmenam...
Publikováno 19 srpen 2014 - 15:39
Chtěl jsem do statistik vložit tabulku 5 keší s nejdelším logem - kod, název, typ, počet slov. V GG mám sloupec s tagem, který mi plní Logator. Do Statoru jsem vložil modul CustomizedTable, nastavil, v pohodě. Ale keše se řadí podle počtu slov jakoby abecedně - příklad - 1, 12, 132, 2, 21, 256, 3,36 atd.. Proto se zobrazí při sestupném řazení keše od 99 dolů. Zkusil jsem v GG zaškrtnout u nastavení tagu položku Číselné řazení, to nepomohlo. Kde dělám chybu? Díky zdeziz
SQL dotaz je zatím nad mé schopnosti.
Publikováno 19 srpen 2014 - 15:42
Ahoj / dobrý den,
předně díky za Vaši práci na Statoru, z uživatelského hlediska jde o mohutný evoluční skok!
Víceméně zkusmo jsem dnes své "legacy" ggstatové statistiky překlopil do nového statorového kabátu a s výjimkou jedné drobnosti vše zafungovalo hned napoprvé. Můj jediný dotaz se proto týká chyby ve statistice nálezů tříděných dle náročnosti terénu (modul FindsByTerrain), kdy je jako OutputType nastavena tabulka s histogramem a třídění dle úrovně terénu. V tomto případě se mi terénní rating řadí chybným způsobem uvedeným v příloze, tedy v pořadí T1, T1.5, T2, T2.5, T3, T3.5, T4, znovu T4, T5, T4.5.
V GGstatu funguje tento typ statistiky korektně, budu tedy velmi rád za radu, jak se této anomálie zbavit.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů