petulinka1: já jsem zvyklej na PD/AD, kde se běžně žádné přesouvání nedělá a jsou k tomu Final Waypointy. I když - poslední verze AD možná přesouvat umí, ale tyhle informace mne nezajímají a tak je ignoruju.
Locus - addon GeoGet Database
Publikováno 20 únor 2014 - 22:32
Jasny. Takhle jsi to myslel. Presouvani jde proste vypnout vzdycky. A FWP vzdycky maj bejt videt vsechny. V Locusu jsem s tim potiz nikdy nemela.
Publikováno 20 únor 2014 - 23:58
Ohledně toho přesunu jsem vznesl dotaz na meniona, zatím se tedy keše automaticky nepřesouvají a já to ručně nedělám.
Zdá se, že jsem vyřešil i původní problém s nezobrazováním ikonek. :-)
Dávám k dispozici "night build", je na http://www.voldik.cz...AddonGeoget.apk
Radius na keše je možné nově zvolit v intervalu 0-999 km.
Kdo chce, otestujte a dejte vedet. Zatím jsem neřešil přílohy keší, jinak by vše mělo fungovat. Takže hlaste chyby. :-)
---
nalano: Tvůj požadavek registruju, ale neslibuju.
Tento příspěvek byl upraven od Voldik: 20 únor 2014 - 23:58
Publikováno 21 únor 2014 - 8:19
Super! Funguje snad vsechno az na ten presun na finalni souradnice FWP to sice ukaze, ale i kdyz mam v Locusu ten presun na finale zapnutej, tak se neustkutecni a u ikony kese se hvezdicka neukaze. Tak oprava: Presun funguje, ale neukaze se hvezdicka u ikony kese. Pokud jsou vychozi souradnice mimo zobrazenou oblast, tak je videt jen FWP. Nechapu, proc mi to prve nepresouvalo Ale je fakt, ze tam jsem mela vypnutej import do Locusu, tak mozna to bylo tim.
A ted koukam, ze pokud na FWP nulovy souradnice, tak se mi keska (jen jeji ikona) vubec neukaze na mape. Jeji WP ovsem ano.
Po kliknuti na kes se nenacte Diff/Terr ani velikost a datum. O listingu plati totez A hinty taky.
PS: pouivam Live mapu, importovat kese do Locusu mi prijde naproste zbytecny
Tak, a ted zacinam mit pocit, ze se to chova zcela nahodne, pac mi to po ukonceni a spusteni Locusu odmita kese zobrazovat (tak to mozna byl problem v tom, ze se locus poradne neukoncil, achjo )
Jo, a nefunguje import do Locusu
Publikováno 21 únor 2014 - 8:45
Tak po kliknutí na kešku mi to napíše chybu Unparseable date.
viz příloha.
nezobrazí se D/T velikost, datum, listing...
taky pouzivam Live mapu.
Diky
Tento příspěvek byl upraven od Dragouni: 21 únor 2014 - 8:46
Publikováno 21 únor 2014 - 8:51
Ahoj vyzkoušel jsem novou verzi. Po kliknutí na kešku (zobrazenou - NEimportovanou) se mi zobrazí "2131034161 Unparseable date: "20140114" (at offset 8). Zobrazí se jenom základní info o keši bez listingu, logů atd...
Publikováno 21 únor 2014 - 9:38
Dragouni, mike_btk, petulinka1: Mohli byste mi prosím poslat vaše databáze? Klidně jen s tou jednou problemovou keší - email: geovoldik {zavináč} gmail.com
K tomu přesunu mi menion napsal, že keš se přesouvá, pokud obsahuje waypoint, který začíná "fi", "fl" a jeho souřadnice jsou nenulové. Dívám se do geogetu a WP s vypočtenými souřadnicemi má prefix F0. Když jsem si ho rucně změnil na FI, tak se Locus choval dle nastavení...
Aktualizoval jsem aplikaci o pár výpisů u zpracování data, zkuste jeste jednou a dejte vedet, co to vypsalo za chybu. Diky
Tento příspěvek byl upraven od Voldik: 21 únor 2014 - 9:42
Publikováno 21 únor 2014 - 9:44
V geogetu může mít ten waypoint prefix libovolný, podle něj se řídit asi není dobré. Rozhodující je typ waypointu.
Publikováno 21 únor 2014 - 9:53
Publikováno 21 únor 2014 - 9:55
Parkis ma naprostou pravdu, prefix muze byt naprosto libovolny, FI je jen vychozi hodnota. Navic vychozi hodnota prefixu pro "Coordinate ovverride" je F a cislo. Takze to muze byt nejen F0, ale klidne treba i F6. Takze na prefix kaslat a presouvat, kdyz se najde nenulovy "Final" waypoint.
Publikováno 21 únor 2014 - 10:00
Mě už to jede. Taky mi to zobrazovalo tu chybu, pak jsem se mrknul do Nastaveni - Geocaching. Odškrnul Zachovat data při importu, pak vypnul a zapnul Locus. A dal načíst keše z GeoGetu. Nevím, která akce to způsobila.
P.S.: Smůla, už zas mi to mi to hází stejnou chybu.
Tento příspěvek byl upraven od Nemo02: 21 únor 2014 - 10:06
Publikováno 21 únor 2014 - 10:06
Parkis ma naprostou pravdu, prefix muze byt naprosto libovolny, FI je jen vychozi hodnota. Navic vychozi hodnota prefixu pro "Coordinate ovverride" je F a cislo. Takze to muze byt nejen F0, ale klidne treba i F6. Takze na prefix kaslat a presouvat, kdyz se najde nenulovy "Final" waypoint.
Já vám rozumím, ale autorem Locusu nejsem. :-) Z diskuze o stránku zpět jsem pochopil, že já sám nemám nic přesouvat a vše nechat na Locusu, kde je možné si to za/odtrhnout.
Publikováno 21 únor 2014 - 10:08
Tak mně to dělá to samé jak mike_btk
Ahoj vyzkoušel jsem novou verzi. Po kliknutí na kešku (zobrazenou - NEimportovanou) se mi zobrazí "2131034161 Unparseable date: "20140114" (at offset 8). Zobrazí se jenom základní info o keši bez listingu, logů atd...
A u spešl ikonek jsem stále bez informací o D/T.
Publikováno 21 únor 2014 - 10:09
Mě už to jede. Taky mi to zobrazovalo tu chybu, pak jsem se mrknul do Nastaveni - Geocaching. Odškrnul Zachovat data při importu, pak vypnul a zapnul Locus. A dal načíst keše z GeoGetu. Nevím, která akce to způsobila.
P.S.: Smůla, už zas mi to mi to hází stejnou chybu.
Safra, už to vypadalo nadějně. :-) Zkus prosím tu novou verzi aplikace, at vím, na jakých datech to padá.
Jinak já mám vše čisté - plugin, složku do které importuji, databázi, kterou importuji. Vše jsem vytvářel čistě z ničeho.
Publikováno 21 únor 2014 - 10:22
Jen ještě poznatek, že "20140216" je v mém případě datum aktualizace kešky v geogetu - takže nějaké datové typy?
Publikováno 21 únor 2014 - 10:31
Na webu je verze 3.0.1 s trochu upraveným zpracováním datumů, prosím o test. (U mě stále vše +/- ok :-))
Publikováno 21 únor 2014 - 10:46
Tak jsem si s tím trochu pohrál a moje poznatky jsou: pokud nemám v pluginu zaškrtnutou live mapu, zapnu Locus a pomocí tlačítka načtu keše do mapy, vše se zdá býti OK - nehlásí to žádnou chybu a má to všechny záložky, které očekávám. Když ale zapnu live mapu, chová se to přesně jak jsem popsal - unparseable date...
Edit - mluvím pořád o té první verzi, zkusím teď stáhnout tu aktuální...
Tento příspěvek byl upraven od mike_btk: 21 únor 2014 - 10:46
Publikováno 21 únor 2014 - 10:47
Jestli je to datum z dtupdate policka, pak by bylo vhodnejsi brat datum z dtupdate2, kde je navic i cas. Dtupdate zustava v databazi jen pro zpetnou kompatibilitu, a bude v budoucnu odstraneno.
Publikováno 21 únor 2014 - 10:59
Pokud je nová verze na původním odkazu, tak za mě také žádná změna. Při manuálním načtení funguje, ale u mě pouze v malých vdálenostech - když přepnu okruh třeba na 5 nebo 10 km, tak to vypadá, že se načítá (počítají se kešky), ale skončí to hláškou "Nepodařilo se načíst kešky (null)".
Live mapa nefunkční viz můj předchozí příspěvek.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů