- Zápis v eventovém logbooku
- Fyzická účast na eventu
- Oba zmíněné předpoklady musí být splněny
Publikováno 24 březen 2014 - 17:46
- Zápis v eventovém logbooku
- Fyzická účast na eventu
- Oba zmíněné předpoklady musí být splněny
Publikováno 24 březen 2014 - 17:57
Tip: Projdi si otázky u Dalmatinů.
Není mi ovšem jasné, co tím testem chceš zjistit nebo komu ho hodláš zadávat. Jestli chceš otestovat míru znalosti pravidel nebo reálií u kačerů nebo o čem to vlastně jako má bejt .
Publikováno 24 březen 2014 - 19:43
A to hodláš rozeslat všem hráčům v ČR nebo jen nějakému reprezentativnímu vzorku (což ani zdaleka nejsou zde se vyskytující nebo sem přispívající hráči) a z těch ukázkových otázek mi pak není jasné k čemu to bude dobré tobě a k čemu by to mohlo být dobré třeba i pro mne. Počet rewírníků ? No tak já nevím, ale potřebuje běžný hráč znát kolik jich je celkem ? A kolika nálezy se kdo "chlubí" nebo chlubit může tak to už je mi skutečně naprosto volný
Publikováno 24 březen 2014 - 20:23
Tento příspěvek byl upraven od kalubr: 24 březen 2014 - 21:06
Publikováno 24 březen 2014 - 20:33
Tak tohle tu ještě nebylo. Jen zírám. Jsme zvyklí na prosby o vyplnění dotazníků různé odborné úrovně (většinou dost ubohé), ale že by někdo chtěl napovědět nejen odpovědi, ale i otázky ... .
Čeho se tu ještě nadějeme?
Už asi vím: bude to prosba o vymyšlení otázek, odpovědí na ně, matematické zpracování a vypracování vlastní práce. A to všechno od stolu a bez dotazování kačerské veřejnosti, jinými slovy si to celé vycucat z prstu. Taky to jde, jak dokládají dějiny vědy...
A pak to dotyčný už jen obhájí a půjde na promoci.
O tempora! O mores!
Publikováno 24 březen 2014 - 21:12
Taktéž zírám. Nad některými vlákny se dobře bavím, že se tak dobře pobavím i nad tímto, mne přiznám se, překvapilo.
Tak to zkusíme ještě jednou, potřebuji velké množství různých otázek na dejme tomu znalosti hráčů geocachingu (tedy NEPOTŘEBUJI SESTAVIT DOTAZNÍK K BAKALÁŘSKÉ/DIPLOMOVÉ PRÁCI). Potřebuji to pro mé vlastní účely (tedy NE K TOMU ABYCH JE ROZESLAL REPREZENTATIVNÍMU VZORKU).
Snad už je mé přání zřetelnější. Ještě mohu dovysvětlit v poště.
Publikováno 24 březen 2014 - 21:17
Publikováno 24 březen 2014 - 21:40
A pak ti bylo raděno kouknout do listingů série 101 dalmatinů, první je GC39D15, v každé je alespoň jedno kačerské moudro s kvízovou otázkou.
Publikováno 24 březen 2014 - 21:44
Že by event? Pár otázek by mohly vyplnit např. zkratky (od nejjednodušších TNLN po složitější MTT = multi-trunk tree) či hinty (např. obrázek + kde byste hledali s hintem "Quercus robur" = dub" či "Alba Cubus" = bílá kostka). Historii pěkně shrnul Taxoft: http://coord.info/GC3X5F7
Publikováno 24 březen 2014 - 21:48
A pak ti bylo raděno kouknout do listingů série 101 dalmatinů, první je GC39D15, v každé je alespoň jedno kačerské moudro s kvízovou otázkou.
Jo to už mám projeté, ještě jsem ale nestihl poděkovat (snad to dobře vyskloňuji ) Jacce za dobrý tip. Jsou tam sice otázky lehké, ale různorodé, což mi dává inspiraci pro tvorbu vlastních.
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů