Většinou se na to upozorňuje v listingu daného cestovatele, že lze logovat více předmětů pod stejným kodem. Už jsem zažil, že někdo si jedním kodem označil většinu svých věcí (auto, batoh, tričko....), akorát už si nevzpomenu kdo.
Já třeba ten cykloGC vozím ssebou na keše, kam vyrazím na kole a na těch ho loguju, ale občas mám strach, že ho cestou vytratím.No a pak ho vozím na ukázku na eventy (přece jen je to limitka a bylo by škoda schovávat si ho doma jen pro sebe), kam mu ale návštěvu většinou neloguju (výjimkou jsou cykloeventy). A protože mi jde o to logovat tento kod do keší kam vyrazím na kole, rád by ho měl přímo na kole. Uvažoval jsem i o nějakým držáku pro GC na kolo, ale nakonec jsem to zavrhl jako nepraktickou blbost a tak na kolo pujde kód.
Navíc třeba švagrový jsem pořizoval GC TB5CDKN a ten je přímo založen na tom, že jedna část je nálepka s kódem na auto (vlastně dokonce dvě) a druhá klíček s tím samým kódem. Takže dokonce i GC tak nějak oficiálně počítá s tím, že stejný kód je na více kusech.