k bodu 3) já tedy nový logbook vždy vkládám, nosím jich sebou několik v různých velikostech. A vždy mi od ownerů dorazil děkovný mail. Když tam totiž nedáš nový logbook, další kačer tam strčí kus papíru vytržený kdo ví odkud. Pak jsou z toho takové ty krásné keše narvané papírky, že ani nejdou zavřít. Že by tam chyběl logbook se mi ale snad nikdy nestalo, vždy bývá popsaný. Každý kačer by měl pomáhat udržovat keše, které najde a dát tam nový bloček za pětikorunu je to nejmenší, co pro keš a ownera mohu udělat.
Udelat to na nektere me kesce, tak dekovny mail rozhodne necekej ;-) Uz jsem nekolikrat nadaval, ze jsem musel zbytecne navstivit svoje kesky, abych "nahradni" logbook odstranil.
IMHO spravny postup,pokud si kaceri maji pomahat, by mel byt:
1) prvni (ne)nalezce najde prazdnou cache (nebo si to alespon mysli), kde neni logbook - nic nevkladam, zaloguji DNF, pripadne NM (pokud jsem is jist ze to byla cache)
2a) vlastnik nema cas, napise WN, at nekdo dalsi vlozi nahradni logbook
nebo
2b) nekdo se chysta na kesku s DNF logy (viz 1) - napise autorovi, ze mu pomuze s udrzbou...
Varianta, kdy je logbook plny, tak tam davat nahradni logbook asi vzdy, ale napsat i NM log
Tento příspěvek byl upraven od Yaro.SH: 03 October 2014 - 15:05