Publikováno 18 červenec 2014 - 14:24
Publikováno 18 červenec 2014 - 15:31
Jak potřebujete podpořit? ;-)
Kontakty na pomoc na JohnnyM., jiste bude rad za kazdou volnou ruku i hlavu ;-) je jen otazka, zda bude potrebovat pomoci okamzite? Mame na pripravy 3/4 roku ... za kazdou pomoc predem DEKUJEME !
Publikováno 18 červenec 2014 - 19:05
Já jsem tím "podpořit" myslel hlavně morální podporu - tím, že se na Maze přijedete podívat . Pokud ale někdo má chuť podpořit akci aktivněji, budeme rádi. Práce bude dost.
Publikováno 18 červenec 2014 - 19:14
Největší forma podpory v tomto případě bude pro nás někdo, kdo vládne jazykem germánským a bude tak moci provádět Německé kačery po MAZE. I když máme slíbené zajištění této služby od organizačního teamu, stejně budeme potřebovat několik prostředníků při překonávání jazykové bariéry ;-).
Nyní je aktuálně situace taková, že právě s německými kolegy připravujeme co všechno se musí z české verze předělat do té německé, jakmile si toto odsouhlasíme bude jednoduší říct kde a jak pomoci.
Ale přeci jen hodím do pléna jednu anketní otázku: Pokud jste navštívili GPS MAZE v Praze co by dle vás mohlo být uděláno lépe nebo jinak? Nebo co v Pražské verzi GPS MAZE chybělo?
Díky Honza (JohnnyM.)
Publikováno 18 červenec 2014 - 20:12
V DE zdaleka takovou popularitu nema, ale mozna o to by bylo zajimavejsi. Kdyztak si o tom rad s nekym z vas popovidam.
Publikováno 18 červenec 2014 - 20:17
Ja myslim, ze to nebylo spatne, jen z meho pohledu byla skoda, ze na panelech byla zminka o komercnim GSAK, ale o freeware alternative Geogetu ne. Zrovna v CR, kde je Geoget nejoblibenejsi, mi to prislo zvlastni.
V DE zdaleka takovou popularitu nema, ale mozna o to by bylo zajimavejsi. Kdyztak si o tom rad s nekym z vas popovidam.
Tak tohle je opravdu dobrá připomínka a celkem se i stydím, že nás to nenapadlo. GeoGet používám roky a nějak jsem si na něj nevzpomněl. Něco s tím určitě uděláme
PLÁNOVANÉ EVENTY-JSTE ZVÁNI
15.5.-Den kuřete vindaloo
25.11.-Den polévky gazpacho 2014-Praha-web, facebook
Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
Publikováno 18 červenec 2014 - 20:35
Ale přeci jen hodím do pléna jednu anketní otázku: Pokud jste navštívili GPS MAZE v Praze co by dle vás mohlo být uděláno lépe nebo jinak? Nebo co v Pražské verzi GPS MAZE chybělo?
Lepší větrání stanu .
Publikováno 18 červenec 2014 - 21:16
Lepší větrání stanu .
To byl zamer: Pred stanem byla velka fronta a my jsme potrebovali, aby se nam "hornici nehromadili v dole" :-D slovy klasika.
Publikováno 18 červenec 2014 - 21:30
To byl zamer: Pred stanem byla velka fronta a my jsme potrebovali, aby se nam "hornici nehromadili v dole" :-D slovy klasika.
Jsi mě naprosto odrovnal!
Publikováno 19 červenec 2014 - 12:24
Tentokrat budeme v budove, tak by problem s teplotou rozhodne byt nemel:-)
Publikováno 04 březen 2015 - 23:55
Publikováno 05 březen 2015 - 8:52
Ale, to je překvapení. A já myslel, že letos je s GIGA ikonkou na řadě Amerika. Teď už jen přesunout HQ ze Seattlu do Berlína a bude to
Publikováno 05 březen 2015 - 12:53
Ale, to je překvapení. A já myslel, že letos je s GIGA ikonkou na řadě Amerika. Teď už jen přesunout HQ ze Seattlu do Berlína a bude to
Giga v USA nejspis nikdy nebude. Ikonka byla vytvorena pro Evropu, tedy hlavne pro Nemecko, kde je 5000 kaceru na eventu realnych. V USA to nehrozi.
Publikováno 05 březen 2015 - 14:00
Tak se pojdme hecnout... mam pocit ze na vystavisti loni byl slusnej naval a od te doby zase pocty kaceru vzrostly...
Publikováno 05 březen 2015 - 14:03
Jen to ne, stačily ty davy loni a na Skořápkách. Navíc už Giga proběhlo, všichní šílenci, kteří toužili po nové ikonce, ji jistě už mají a na další jezdit nebudou. Stačil by normální Mega event ale S PROGRAMEM, ne jako ta komerční blbost v Praze, pokud dokáže nalákat dostatek lidí, nechť jim je jiná ikonka udělena, ale rozhodně ne tak, že bude dopředu. Jestli není lepší nějaký normální event o 20-30 lidech, kde si v pohodě pokecáte a poznáte se...
Tento příspěvek byl upraven od Novom: 05 březen 2015 - 14:06
Publikováno 05 březen 2015 - 14:31
Jen to ne, stačily ty davy loni a na Skořápkách. Navíc už Giga proběhlo, všichní šílenci, kteří toužili po nové ikonce, ji jistě už mají a na další jezdit nebudou. Stačil by normální Mega event ale S PROGRAMEM, ne jako ta komerční blbost v Praze, pokud dokáže nalákat dostatek lidí, nechť jim je jiná ikonka udělena, ale rozhodně ne tak, že bude dopředu. Jestli není lepší nějaký normální event o 20-30 lidech, kde si v pohodě pokecáte a poznáte se...
Myslím si, že pražský mega-coinfest měl docela zajímavý program (třeba doprovodné eventy).. rozhodně srovnatelný s jinými mega-coinfesty v Evropě... teda pokud tou "komerční blbostí v Praze" nemyslíš ty Skořápky
Počet keší, kvalitu vašeho života nezlepší....
Publikováno 05 březen 2015 - 14:35
Samozřejmě jsem měl na mysli ten nesmysl, kde se platilo 250,- nebo kolik vstupné na několika hodinovou akci v budově, kde se nedalo hnout a řvala tam hudba. Být to na celý víkend, vstup zdarma a coiny či jiné doprovodné akce za vstupné, beru to. Asi tak, jako třeba na moravském mega. Na Skořápkách nikdo nic nechtěl a nepropagoval, dokonce k tomu ani neřvaly z repráků koledy.
Ale jestli mega znamená nahnat na hodinu na jedno místo 500 lidí, tak se to dá pochopit.
Tento příspěvek byl upraven od Novom: 05 březen 2015 - 14:36
Publikováno 05 březen 2015 - 21:30
Sehnat v Praze prostor pro hromadu lidí, kde bys za to nemusel zaplatit (zábor/pronájem apod) bude asi trochu problém. A taky tady ta komunita neni myslim tak veliká, aby se našel nějakej sponzor kterej by to zaplatil ze svýho a stálo by mu to zato.
Outdoor: eTrex Touch 35, Colorado 300, fenix3
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
Tip na výlet: Kondracké farní muzeum
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Blackberry nejen na práci
Publikováno 05 březen 2015 - 22:14
Ale to jenom, pokud by náhodou byl čas a mohl jsem odjet (po těch davech zase tolik netoužím).
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:event
Geocaching →
Oznámení →
Pozvánka na OpenStreetMap workshop v BrněZaloženo od zbycz , 12 dub 2016 event |
|
|
||
Geocaching →
Oznámení →
Lodní modelářský event - byl by zájem?Založeno od SvenWiersen , 03 dub 2016 event |
|
|
||
Geocaching →
Oznámení →
CITO SKOKY 2016 - Jaro (pozvánka na event)Založeno od dílna u mnicha , 31 bře 2016 cwg, event, logbook, doporučení |
|
|
||
Geocaching →
Oznámení →
Lesní CITO v Olešné - neděle 3. 4.Založeno od AHA & team , 29 bře 2016 event |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
Vracející se listing od revieweraZaloženo od Etigo , 02 bře 2016 event |