Přejít na obsah

Fotka

Holešovické geopadání

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8 odpovědí na toto téma

#1 Anonymous

Anonymous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2006 - 13:24

Ahoj, včera jsem domluvili konečnou podobu cen a slev pro návštěvníky geopadání. 1.Pokud nemáte žádný materiál, což je asi naprostá většina, bude vám zapůjčen naprosto zdarma. 2.Pokud chcete lozit např. pouze půl hoďky, nebo cítíte, že si lezení pouze chcete vyzkoušet a nebo nemáte dostatek sil, tak budete platit 60 Kč. 3.Pokud, a to budou snad všichni, chcete lozit do bezvědomí, zaplatíte stovku. 4.Pokud nechcete lozit vůbec a chcete jen pokecat a popít, tak jasně že můžete přijít, nebudete platit nic, ale jsem zvědav, jak se zalogujete. 5.Pokud chcete slevy uplatnit, tak musíte znát tajné heslo, které řeknete při příchodu. Komu? To poznáte sami. Toto heslo zní: Klokan přiletí v dubnu. P.S. Kdo umí jistit nebo natáhnout cestu a chcete pomoci, tak se prosím u mě po příchodu ohlaste.Díky
  • 0

#2 Anonymous

Anonymous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2006 - 20:31

Ahoj,včera jsem domluvili konečnou podobu...

Diky za přípravu našeho neodvratného padání. Mám ještě dotázek:
Všiml jsem si, že vy horolezci, nosíte takové rajcovní oblečky a obouváte baletní perka.
Jak se k tomu máme postavit my amatéři? Co na sebe? A co na nožky, víkendové holiny nebo bosky?
  • 0

#3 Anonymous

Anonymous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2006 - 22:08

5.Pokud chcete slevy uplatnit, tak musíte znát tajné heslo, které řeknete při příchodu. Komu? To poznáte sami. Toto heslo zní: Klokan přiletí v dubnu.

To mi neco pripomina ;) "Nehledam ubytovani, hledam poklad" :o)))

• 0

#4 Anonymous

Anonymous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 26 listopad 2006 - 20:00

Ahoj,
včera jsem domluvili konečnou podobu cen a slev pro návštěvníky geopadání.
1.Pokud nemáte žádný materiál, což je asi naprostá většina, bude vám zapůjčen naprosto zdarma.
2.Pokud chcete lozit např. pouze půl hoďky, nebo cítíte, že si lezení pouze chcete vyzkoušet a nebo nemáte dostatek sil, tak budete platit 60 Kč.
3.Pokud, a to budou snad všichni, chcete lozit do bezvědomí, zaplatíte stovku.
4.Pokud nechcete lozit vůbec a chcete jen pokecat a popít, tak jasně že můžete přijít, nebudete platit nic, ale jsem zvědav, jak se zalogujete.
5.Pokud chcete slevy uplatnit, tak musíte znát tajné heslo, které řeknete při příchodu. Komu? To poznáte sami. Toto heslo zní: Klokan přiletí v dubnu.
P.S. Kdo umí jistit nebo natáhnout cestu a chcete pomoci, tak se prosím u mě po příchodu ohlaste.Díky

Děkujeme první partičce za návštěvu. Byla zde naprosto úžasná nálada o kterou jste se zasloužili vy!
Parádní bylo, že kdo mohl, tak přiložil ruku k dílu a věnoval se kamarádům a geokolegům do roztrhání těla. A vovovo tom to je. Moc a moc děkujeme za super večer.
A nyní trochu upřesnění k organizaci. Geocacher, který vejde na stěnu, tak u recepce nebo spíš baru řekne heslo. Na zálohu dostane klíček, pokud nemá tak sedák, lezečky, osmu a karabinu a popřípadě lano ( toto je zdarma). Takto vybaven se jde připravit na lození a požívání do šaten. Naše vyhrazená část v restauraci je po příchodu hnedka vlevo a tam se geolezec po příchodu ze šatny dostaví. Polepí se jmenovkou, seznámí se s pravidly lezecí soutěže, získávání geocoinů, logování, chlastání a bude mu představen jeho průvodce, který o něj bude pečovat a prozradí mu taje a záludnosti tohoto sportu.
Pokud budete chtít v průběhu lezení cokoliv konzumovat, tak nemusíte platit hned, ale stačí nahlásit číslo vaší šatny (klíčku). Až klíček vrátíte, bude s vámi zúčtováno.
Tímto děkujeme za pozornost a ahoj na stěně.
P.S. Opět poprosím jističe, aby nám, pokud budou mít čas a chuť, pomohli, protože bez vás by to bylo ee.
A ještě bych poprosil fotografy, aby nám poslali fotky a to na Baluuv profil. Chceme pro vám udělat ještě překvapení. Díky
  • 0

#5 Anonymous

Anonymous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2006 - 21:12

Volfi: Ja lezu v normalnim bavlnenym tricku a volnychi teplakach, s oblecenim bych si hlavu nelamal. A lezecky se myslim daji v Mammutu pujcit. Ted jedna otazka: Podle toho ze mame pri vstupu rict heslo to vypada, ze se tam vedle nas budou pohybovat i normalni lezci? Nebo se pletu?
  • 0

#6 Anonymous

Anonymous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 26 listopad 2006 - 22:58

Bolo to uplne uzasne, kto nezazil, neuveri :) Skoda, ze mam dalsie dva piatky uz obsadene inymi aktivitami, inac by som nevahal a isiel tam znova :) Odporucaju piati z piatich ucastnikov, kto vaha, nech nevaha a prihlasi sa :)))
  • 0

#7 Anonymous

Anonymous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 26 listopad 2006 - 23:54

A ještě bych poprosil fotografy, aby nám poslali fotky a to na Baluuv profil. Chceme pro vám udělat ještě překvapení. Díky

Jak řekl Šaman - bylo to parádní. Snad se tedy ještě najde nějaký ten stromek, na který si v pátek vylezu. Každopádně fotky posílám, ač je jejich téma takové ... zrzavé :o)
  • 0

#8 Anonymous

Anonymous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 27 listopad 2006 - 16:42

Take se pripojuji k podekovani za naprosto uzasnou akci, Lucinka ma opravdu megazazitek a ma na co vzpominat. My ostatne take :-) Nejake fotky mam, ale jsou 10Mpx... to uz neni na mail, nejake FTP kam bych je mohl nalejt ?
  • 0

#9 Anonymous

Anonymous

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 563 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2006 - 22:35

Volfi: Ja lezu v normalnim bavlnenym tricku a volnychi teplakach, s oblecenim bych si hlavu nelamal. A lezecky se myslim daji v Mammutu pujcit.
Ted jedna otazka: Podle toho ze mame pri vstupu rict heslo to vypada, ze se tam vedle nas budou pohybovat i normalni lezci? Nebo se pletu?

Ano budou se zde pohybovat normální lezci, kterých je zde ale v pátek nejméně. Za pronájem celé stěny bychom platili ...ani se neptejte. A co na sebe? Já mám utržené tepláky a koupil jsem si speciální tričko s pupkem. Baletní perka si vypůjčíte.

• 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama