Mám prosbu. Lze nějak zobrazit vytvořená poznámka u bodu přímo ve sloupci? Sloupec jsem vytvořil s názvem poznámka, ale nic se tam nezobrazuje. Předem díky za pomoc.

Poznámka ve sloupci.
Publikováno 14 září 2014 - 16:04
Lze to pomocí vizualizačního skriptu:
function PluginVisual (value: string): string; var geo : TGeo; begin if IsValidGc (Geoget_VisID) then begin geo := TGeo.Create; geo.LoadByGC (Geoget_VisID); Result := UtfToAnsi (geo.Comment); geo.Free; end; end;
Stačí tento kód vložit do souboru (např. \script\vis\comment.ggv.pas) a použít jej v editoru sloupců.
Publikováno 14 září 2014 - 16:11
Díky za rychlou odpověď. Stačí vložit a nebo přepsat??
Publikováno 14 září 2014 - 16:15
Díky za rychlou odpověď. Stačí vložit a nebo přepsat??
Založ nový soubor "comment.ggv.pas" v adresáři "\script\vis", v datovém adresáři.
Publikováno 14 září 2014 - 16:18
Asi jsem lama, ale jak vytvořím nový soubor?
Publikováno 14 září 2014 - 16:37
Tak jsem ho vytvořil v editoru skriptů... vše podle návodu. V editorů jsem ho použil na sloupec "poznámka", dal zapsat a ok, ale poznámka se ve sloupci nezobrazuje :-/ Co dělám špatně?
Publikováno 14 září 2014 - 18:33
jde skript prelozit? v editoru skriptu je na to nejaky cudlitko.. se zelenou fajfkou
Publikováno 14 září 2014 - 19:07
jj... to mi zezelená, že to je ok. Ale v poznámkách se nic nezobrazí.
Publikováno 14 září 2014 - 19:15
Mě to funguje!
Garmin Oregon 300 | Samsung Galaxy SII + a : drake | GeoGet + Stator
Publikováno 14 září 2014 - 20:48
Mám to podobně, jen tam mám
Result := replaceString(trim(UTFtoAnsi(bod.Comment)),CRLF,' ');
Protože odřádkování se normálně projeví jako dva čtverečky, proto ho likviduju.
Publikováno 14 září 2014 - 21:00
To by mě zajímalo, co dělám špatně....
Publikováno 14 září 2014 - 21:27
jaky mas typ sloupce? mel bys mit "vlastni"
Publikováno 14 září 2014 - 21:33
btw na nove radky
edit: přídáno na ararat: http://geoget.ararat...oupci_v_seznamu
// Zobrazi poznamku v custom sloupci function PluginVisual (value: string): string; var geo : TGeo; begin if IsValidGc(Geoget_VisID) then begin geo := TGeo.Create; try geo.LoadByGC(Geoget_VisID); Result := UtfToAnsi(RegexReplace('\n', geo.Comment, ' | ', false)); finally geo.Free; end; end; end;
Tento příspěvek byl upraven od mikrom: 14 září 2014 - 21:40
Publikováno 14 září 2014 - 22:21
Tak nefunguje ani tohle... sloupce mám vlastní, přejmenovaný na "poznámky". Už jsem vyzkoušel všechno možný, ale poznámka se nezobrazí.
Publikováno 15 září 2014 - 6:08
Evidetně jsi nevyzkoušel tu správnou variantu, protože to funguje. Ten výše uvedený skript uložíš jako comment.ggv.pas do složky GeoGetu (podsložka sript/vis), V editoru sloupců přidáš vlastní sloupec, k němu přiřadíš tento vizualizační skript a klikneš na Zapsat. To je celé.
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android
Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
PocketDrake - vše potřebné pro (offline) geocaching na PDA (WindowsMobile)
Publikováno 15 září 2014 - 10:06
Vše mám takhle nastavené, ale přesto se poznámka nezobrazuje... přikládám obrázky.
Publikováno 15 září 2014 - 10:30
Nemáš tam tu definici sloupce "Poznámka" víckrát? Zkus odrolovat okno doprava...
Publikováno 15 září 2014 - 10:37
Nemám. A v detailu bodu to je zapsané takhle... viz obrázek, ale to by snad mělo být jedno.
Publikováno 15 září 2014 - 11:32
Nemám. A v detailu bodu to je zapsané takhle... viz obrázek, ale to by snad mělo být jedno.
Myslím, že zcela určitě máš! Tvá ukázka dialogového okna ukazuje sloupce: Stát, Území, Souřadnice, Autor, Založeno, Poznámka. V okně GG jsou vidět sloupce: ..., Druh, Poznámka, Stát, Území, ... Z toho jasně vyplývá, že poznámku tam máš 2x, nastavuješ tu schovanou vpravo a koukáš na tu vlevo...
Publikováno 15 září 2014 - 12:14
V dialogovém okně je vlevo přece jen nabídka a v pravém zobrazené. V pravém tyto položky: ID, stav, vzdálenost, nalezená, název, druh, poznámka, stát, území, souřadnice, autor, založeno. Obrázek dialogového okna byl sejmutý před posunutím "poznámky" nahoru. To tě možná mate... Nebyl by někdo tak hodný a nemrkl by mi na to přes vzdálený přístup?
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů