Koukám, TDK, sérii Karel May tam máš, jen si říkám, že u série Alvaréze bys tam měl mít asi všechny, stejně jako u série Karla Maye (co vím, tak většina je na víc jak chvíli).
Určitě ti tam však chybí alespoň v našem (Východočeském) kraji:
GC1XED1 - Kolo pot a vůle - (musíš projet (projít) 90 km poctivě po trase, kde hledáš skryté indície po trase Podkrkonošského maratonu). Trasa vede nádhernou přírodou Podkrkonoší
GC1XEC2 - Bikerův ráj - 50 km odlehčená varianta předchozího
GC1XCCZ - Rallye Sudety - 120 km, klasické stage, po trase cyklomaratonu Rallye Sudety
GC329Q6 - Okolo Ostaše - procházka 15 km pěkný Letterbox s hledáním obrázků
GC4EF6K - Vodopády Krkonoš - brutální multina s více jak 40 stage rozesetými po celých Krkonoších, často dost obtížně přístupnými. Navštívil jsem zatím za 3 dny necelou čtvrtinu a hledání je občas dost zdlouhavé.
GCRYMZ - Co vím, tak docela zajímavá keška, která dá docela dlouho na odlov.
GC1Q27G - Výhled do Kraje - Celodenní procházka s pár zastávkami krásnou přírodou okolí Pekla u Náchoda.
GCVJZF - Kozí hřbety - několikahodinová procházka krásnou přírodou Pekla (sice není ani na půl dne, ale mě oslovila).
GC3XM9C - Poklad Statečných srdcí - Příběh, který vtáhne do děje a i moc pěkně připravené stage. Trasa na pár hodinek.
GC1XXHD - Nebe, peklo, ráj - keš, která zavede na moc pěkné místo na Broumovsku. Pěkné provedení stage, i když jen asi na hodinku.
A něco málo odjinud:
GC4B9D1 - Bonus Křemelné - bonusovka s krásně popsaným výletem na 1 den v okolí hory Křemelné, kde člověk za celý den potká jen hodně málo lidí.
GC2BDER - Skal a stepí Vysočinou - zavede na krásná místa Vysočiny
GC2KKYT - Werk 1945 - Úžasně udělaný příběh, který vás přivede do podzemí, tak na 1-3 hodinky.
GC28G7E - Underground - Zavede vás do podobných míst jako předchozí, jen je trochu méně náročnější...
GC316DW - Magikon I - Strašidelný les - Moc pěkné provedení, šel jsem ji ale, když byla čerstvě obnovená. Ovšem i spousta dalších nočních keší se mi líbila... Je otázka, zda patří i sem.
A dovolím si sem přidat i pár svých, na které snad většina vzpomíná:
GC13TDQ - Špionem v Josefově 5 - Bonus - Musíte si nejdříve odlovit 4 multiny a tím pořádně poznat Josefov a nakonec se dostanete do Josefovského podzemí (nyní přes zimu disable kvůli netopýrům)
GC223QW - Vzpomínka na Obrok 09 - Opět podzemní keška, kde si prohledáte kus podzemí, než se vám keš podaří najít... Počítejte tak s hodinou v podzemí, i když někteří ji se štěstím našli i za půl hodiny :-).