preshing: jsi dost OT. Pokud ti c:geo vyhovuje, tak u něj zůstaň a nepřiváděj si komplikace pokusem o přechod na a:drake. Jak se říká - co funguje, neměň. No a zpět k tématu.
Roman_Jaromer: já geoget.imc (db s obrázkama) samozřejmě taky do telefonu nekopíruju. Nicméně při otevření listingu si a:drake obrázky dotahuje přes datové připojení (wi-fi, GSM). A je možné, že problém je s obrázky...
Update: BOMBA! Teď jsem objevil důležitou souvislost. Na základě Romanovy zmínky o obrázcích jsem v nastaveních vypnul "Store images to SD card" (Download and store images used in listing to SD card) a oba zmíněné listingy se do sekundy vyrenderovaly a bezproblémů šly rolovat nahoru dolů. A zobrazily se včetně obrázků.
A ani to nebrání stahování obrázků v jiných keších, které jsem ještě nikdy na a:drake neotvíral. Obrázky se přes EDGE vesele stahují.
Potvrdíš mi to, erebi?
Luďku, tady je evidentně nějaký zakopaný havák. Než na to přijdeš, bude stačit v další verzi přejmenovat "Store images to SD card" na "Completely freeze a:Drake on randomly chosen listing", aby to uživatele nemátlo.
SW: a:Drake 5
HW: Nexus 6 (Android 6), Qstarz BT-Q818X bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat