Potřeboval bych poradit. Chtěl jsem vylepšit rok starou hru obrázky a zvuky .Vše jsem vložil. Když jsem hru chtěl spustit v emulátoru objevilo se toto okno ( viz. příloha ). Je problém v nové verzi urwiga a jak to lze spravit ?
Urwigo - problém
Publikováno 29 prosinec 2014 - 10:52
„Kdo podvádí, ochuzuje jenom sám sebe.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net
Publikováno 29 prosinec 2014 - 12:02
Dej z toho adresáře pryč všechny soubory s příponou gwc.
Žádný tam nemám....
Publikováno 29 prosinec 2014 - 12:27
To bude spíš problém s verzí urwiga. Zkoušel jsem i jiné starší ,, pokusy,, spustit a objevilo se to to samé . Co by pomohlo ?
Publikováno 29 prosinec 2014 - 13:39
Udělátka na kešky, GEO díly: www.geotools.cz
Publikováno 29 prosinec 2014 - 23:52
Stáhnutý vzorový projekt k emulátoru spustit šel. Svůj projekt rok starý i projekt kamaráda spusit opět nejde. A to jsem urwigo odinstaloval a nainstaloval znovu .
Publikováno 30 prosinec 2014 - 13:43
Abychom si rozuměli. Nejde spustit soubor s koncovkou urwigo, nebo nejde v urwigu "spustit" napsaný kód?
Publikováno 31 prosinec 2014 - 10:16
Nejde mi spustit simulace hry v amulátoru. Upravit to jakkoliv jde, vložit zonu, zvuk apod. Ale kdyz dám SESTAVIT - SPUSTIT tak se ukáže zase to okno a nic nejde. Dnes jsem i zkoušel na jiný počítač nainstalovat urwigo a spustit v emulátoru a zase nic :-(
Publikováno 31 prosinec 2014 - 10:29
Publikováno 14 leden 2015 - 9:39
Publikováno 14 leden 2015 - 10:01
Nijak, zony muzou mit ruzne tvary a jak by jsi urcoval stred? Treba u zony ve tvaru U by stred asi lezel mimo zonu. Pro konkretni pripady lze samozrejme vymyslet jina reseni jak to obejit, jako miniaturni zonu uprostred velke skryte a reagovat na priblizeni k te miniaturni.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů