Zjistil jsem teď s překvapením v Geogetu u keše "Dodekaedr", že úvodní souřadnice jsou shodné s finále, které jsem vypočítal a ještě je tam waypoint "Coordinate Override", který má také tyto souřadnice. Takže tam mám třikrát stejné souřadnice. Viz obr.
To je asi práce a:Drake, ne? Já mám v a:Drake zaškrtnuté preferování finálových souřadnic, ale ten mechanismus jsem chápal tak, že při otevření databáze si a:Drake najde keše s finálovými souřadnicemi, přepíše jimi úvodky a původní úvodní souřadnice se přesunou do dočasně vytvořeného waypointu "Coordinate Override". A po skončení a:Drake se navrátí zpět a tento waypoint se smaže, aby nedošlo k jeho přenosu do Geogetu při synchronizaci.
Co se mohlo stát tady?
PS: po update z GC.Live se posléze správné úvodní souřadnice obnovily. Tuto kešku jsem v a:Drake neotevíral dobrých pár měsíců a často ji refreshuju pomocí Pocket Query. Naposled 1.1.2015 a je zvláštní, že se úvodky tehdy neobnovily. Ale to je otázka asi na Geoget...
Tento příspěvek byl upraven od Pontiac_CZ: 11 leden 2015 - 11:48
SW: a:Drake 5
HW: Nexus 6 (Android 6), Qstarz BT-Q818X bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat