Už bylo na čase abych si založil vlastní vlákno týkající se změn všech mých (nejen vychytávkových) keší, a také mých novinek.
A rovnou přidávám "teaser". (zdatnější mohou hádat)
Publikováno 09 duben 2015 - 22:08
Už bylo na čase abych si založil vlastní vlákno týkající se změn všech mých (nejen vychytávkových) keší, a také mých novinek.
A rovnou přidávám "teaser". (zdatnější mohou hádat)
Garmin Dakota 10, Gigabyte akta a4
Publikováno 10 duben 2015 - 8:23
NE555?
Publikováno 10 duben 2015 - 10:41
Co jsem vyhrál?
Publikováno 13 duben 2015 - 18:44
Je mi sympaticky, ze zakladas kese na Voznicku, mam to tam moc rad a hodne jsem se tam navandroval a nacundroval. Ale při "cetbe" tohoto vlakna si rikam, zda jsou tve kesky pro netechnika jako ja vůbec odlovitelne ;-)
Rozhodne ale o tvých pocinech vim a vedu je v merku. Během prechodu brd jsem byl necele dva km od Cerneho potoka, ale tah na branu rozhodl, neodbocil jsem tam... Kes na Knizecich studánkách je ale taky tvoje, ze.... Jsem hodne na ty kuriozitky zvedavej:) v lete cekej najezd.
Hyvä ahma - huono ahma. Ainoa hyvä ahma on pahaa.
Publikováno 13 duben 2015 - 19:28
Je mi sympaticky, ze zakladas kese na Voznicku, mam to tam moc rad a hodne jsem se tam navandroval a nacundroval. Ale při "cetbe" tohoto vlakna si rikam, zda jsou tve kesky pro netechnika jako ja vůbec odlovitelne ;-)
Rozhodne ale o tvých pocinech vim a vedu je v merku. Během prechodu brd jsem byl necele dva km od Cerneho potoka, ale tah na branu rozhodl, neodbocil jsem tam... Kes na Knizecich studánkách je ale taky tvoje, ze.... Jsem hodne na ty kuriozitky zvedavej:) v lete cekej najezd.
Publikováno 13 duben 2015 - 21:18
555 je věčný šváb. Dělá se už 30 nebo i víc let. A pořád se s ním dá něco vymýšlet.
Jen na tu keš to asi budu mít daleko. Ale i u nás na jihu máme pěknou elektronickou keš, ta je ale s jednočipy.
Publikováno 13 duben 2015 - 21:58
Publikováno 14 duben 2015 - 4:45
Můj deda me ucil ne zrovna slusnou madarskou vetu (pisu to foneticky) : Kišasón, děrendě bázmek(g) ...
Hyvä ahma - huono ahma. Ainoa hyvä ahma on pahaa.
Publikováno 14 duben 2015 - 5:54
Publikováno 14 duben 2015 - 6:15
Můžeš si změnit nick na krásný "polský" termín "wichajster" (= wie heisst er), případně ryze české "jaksetomunadává" .
Jojo, za mých mladých let používali slovo "bazmeg" Maďaři a přilehlí Slováci jako citově zabarvené citoslovce (jako já veskrze slušné "kurník šopa") , a termín "henten oný bazmeg" přesně jako ten polský wichajster - prostě "támhleten krám". (platilo nejen o nářadí, ale taky například o míse v kuchyni, když ji člověk chtěl podat.
Publikováno 14 duben 2015 - 6:30
Co nevidím, nahmatám . . .
Publikováno 14 duben 2015 - 7:30
Pro Jacku: to vniklo z tohoto:
"Použiji taký oný
bazmek
a už dech mám vonný."
Jan Vodňanský, tuším na desce Králíci pokusný
Klidně se rozčilujte.
Publikováno 14 duben 2015 - 10:53
Pro Jacku: to vniklo z tohoto:
"Použiji taký oný
bazmek
a už dech mám vonný."
Jan Vodňanský, tuším na desce Králíci pokusný
Obávám se, že nikolivěk. Říkali to Slováci, sama to pamatuju jako běžné rčení kolegů už někdy na přelomu 70. a 80. let. Spíš se to pak rozšířilo tak, že to potom použil i Vodňanský.
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů