Ahoj,
sháním mapy Lanzarote pro Ozi Explorer a pro c:geo. Pro obojí už něco mám, rád bych je ale doplnil o další. Pro Ozi mám ortofoto 1mpp a pro ozi tuším z mapsforge serveru.
Díky.
Publikováno 24 květen 2015 - 12:05
Ahoj,
sháním mapy Lanzarote pro Ozi Explorer a pro c:geo. Pro obojí už něco mám, rád bych je ale doplnil o další. Pro Ozi mám ortofoto 1mpp a pro ozi tuším z mapsforge serveru.
Díky.
Publikováno 24 květen 2015 - 13:57
Geowiki neporadila ? A pokud máš něco dalšího tak dej do placu !!!
Publikováno 24 květen 2015 - 18:10
Stranger: díky za nakopnutí, nakonec jsem dogooglil, že do c:geo opravdu jde. Kdyby tak byla do c:geo ještě i ortofoto, to by bylo bájo
Arne: to je na mě? Do geowiki jsem kouknul, nic užitečného nenašel. Jinak map do Oziho mám mraky, kdo bude mít zájem, ať se ozve.
Publikováno 24 květen 2015 - 18:41
No když budeš mít na Kanárech roaming, tak máš i ortofoto Ale můžeš si je předem připravit přes Mobac nebo přinejhorším na hotelu na wi-fi stáhnout do c:geo statické mapy kolem plánovaných keší.
Publikováno 24 květen 2015 - 22:29
Jakto žes nenašel ? Běžné vektorové mapy pro androidí programy přece cGeo spokojene bere. A na cGeo ses především ptal. Odkaz od Strangera je jenom jedním z mnoha možných.Arne: to je na mě? Do geowiki jsem kouknul, nic užitečného nenašel. Jinak map do Oziho mám mraky, kdo bude mít zájem, ať se ozve.
Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 24 květen 2015 - 22:30
Publikováno 26 květen 2015 - 8:51
OziExplorer je starý jako metuzalém, používal se hodně na PDA v době, kdy jiné programy byly v plenkách či nebyly vůbec. Přesto je stále vyvíjen a už asi 2 nebo 3 roky je i na platformu Android. OziExplorer má svůj vlastní proprietární formát .ozf (ozf2, ozfx3 a nejnovější ozf4). Ozi je shareware.
Protože jsem vždy používal Oziho a c:geo jen v čr s aktivní mapou, ev. v zahraničí s offline mapsforge mapou, tak jsem netušil, co všechno c:geo načítá.
Tento příspěvek byl upraven od PedroKV: 26 květen 2015 - 8:54
Publikováno 26 květen 2015 - 12:39
Ano, máš pravdu, vím že na PDA OziExi kdysi občas někdo měl. Ale od časů kdy máme Pocket Drake na PDA a Locus/aDrake na Androidu už asi tak velký význam nemá. Většina map co kdysi putovaly po lidech jako naskenované obrázky jsou už dnes většinou k dispozici elektronicky.
Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 26 květen 2015 - 12:40
Publikováno 28 květen 2015 - 5:54
Já ho mám koupeného a jsem spokojen ;-)
Nakonec jsem si nějaké mapy vytvořil, hodil jsem to na ulož.to, klíčová slova OziExplorer Lanzarote, přifrcnul jsem tam i Madeiru, co jsem měl. Ještě tam asi něco šoupnu.
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů