Vážení kolegové,
našel by se tu prosím nějaký expert na notifikace nových keší, který by mi byl ochoten pomoct nebo poradit? Potřebuji nastavit notifikace na nové kešky na jeden konkrétní a dost velký stát - jenže ve standardním nastavení na GS filtr dle státu chybí a kdybych udělal dostatečně velký "kruh", tak mi tam spadnou čtyři další ....
Nejde to nějak, nebo přes nějakou aplikaci obejít?
Notifikace nových keší v konkrétním státě
Publikováno 10 červen 2015 - 9:04
Publikováno 10 červen 2015 - 9:14
Zkus si notifikační mejly předfiltrovat na straně poštovního klienta. Abych byl konkrétnější, uvedu na svém příkladu:
- notifikační mejly mi směřují z GS na Gmail
- v Gmailu mám filtr na notifikace podle subjectu [GEO] Notify:
- přidal bych ještě podmínku na obsah notifikačního mejlu - např. Location: Sachsen, Germany
- podle filtru pak přeposílám notifikaci na GCM, kde je nastaveno formátování výsledné SMS
Publikováno 10 červen 2015 - 10:57
Moc díky za nápad, ale ono to bohužel stejně nepůjde, až teď jsem zjistil, že Zeměmluv umožňuje "kruh" o průměru jen 80km, což je v tomto případě zatraceně málo. Asi raději někoho ukecám, ať mi to pohlídá ručně, ono tam toho stejně moc nepípne .... teda pokud vůbec něco pípne ....
Publikováno 10 červen 2015 - 11:18
Publikováno 10 červen 2015 - 11:33
Pak máš ještě jednu možnost - nadefinovat si PQ na příslušný stát a zatím nenalezené kešky a na jeho výstup se podívat přes webový prohlížeč. Pokud použiješ třeba Operu Mini, pak bude přenos dat minimální...
Publikováno 10 červen 2015 - 15:20
Díky oběma za nápady, ale data bohužel nebudou, budu rád, když budu mít vůbec signál.
Není tu náhodou někdo, kdo je denně u PC a byl by ochoten mi to cca 10 dnů monitorovat?
Je to otázka asi 3x kliknout a v současné době je tam jen 36 keší a asi ani moc nepřibude ....
Publikováno 10 červen 2015 - 15:25
A kdy to má být ? Ono totiž začínají dovolené, já sice beru notebook, ale jaké bude v hotelu připojení nezaručím, to je ve hvězdách.
Publikováno 10 červen 2015 - 15:42
A kdy to má být ? Ono totiž začínají dovolené, já sice beru notebook, ale jaké bude v hotelu připojení nezaručím, to je ve hvězdách.
Cca od 15. do 25. června a asi by bohatě stačilo na to juknout 1-2x denně ....
Publikováno 10 červen 2015 - 16:40
Takže jak jsem psal...Cca od 15. do 25. června a asi by bohatě stačilo na to juknout 1-2x denně ....
Publikováno 10 červen 2015 - 16:46
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů