Výroční CWG
Publikováno 19 červen 2015 - 12:40
No a jak je získat? Velmi jednoduše, stačí když mě potkáte na některé z akcí kde budeme účinkovat.
CWG vezmu však jen někam a až na jednu výjimkou vždy jen 5 kusů.
První akcí kde to bude možné jsou Slavnosti pětilisté růže v Českém Krumlově a to od 19.6. do 21.6.2015.
Je to sice informace na poslední chvíli, ale nevěděl jsem jestli do té doby CWG budou.
Další místa a termíny dodám později.
A koho vlastně máte hledat? No přeci SHŠ Grál. ;-)
Publikováno 19 červen 2015 - 15:11
To je škoda, že čtu až odpoledne - kolegyně bude zítra sjíždět kousek řeky do ČK. Byla bych ji "zaúkolovala" a vybavila svými CWG na výměnu.
Mám jeden zvědavý dotaz: budeš během léta ještě někde na jihu?
(Možná by byl dobrý úkol "vygooglit si", kdy kde budete k zastižení a najít si vás? Jsme přece kačeři a stále něco hledáme - jen to obvykle bývá malé, plastové....a ne celá banda. . Ale pokud dodáš info o místech sám, bude to pohodlnější. )
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 19 červen 2015 - 15:13
Publikováno 19 červen 2015 - 16:07
Jen tak namátkou to ještě bude na Sovinci,někdy v červenci. Pak v srpnu slavnosti UNESCO v Třebíči. Koncem září vinobraní na Karlštejně. No a hlavně 29. srpna na hradě v Boskovicích, kde to výročí oslavíme.
Publikováno 20 červen 2015 - 20:08
Tak první kousek už našel svého majitele.
Jako šťastlicec mající tento poklad mi nezbývá, než moc a moc poděkovat.
Náhoda a dobrá vůle. V pátek před odjezdem do Budějovic jsem přečetl zmínku o Limitce CWG, dcera a žena chodí do Krumlova pravidelně a shodou okolností i na Grál (prý šikovní a navíc vtipálci). Na mne je v Krumlově moc lidí a tak brázdím okolí na koloběžce.
Zmínil jsem se jaké skvosty bude mít Grál u sebe a dcera mi jedno kolečko přivezla. Já zatím moknul na trase Lipno Vítkův hrádek Přední Výtoň...Ale v Krumlově to prý přišlo při průvodu taky.
Takže díky za CWG a dobrou vůli předat CWG zprostředkovaně :-)
Publikováno 01 červenec 2015 - 2:39
Další možnost, kde bude rozdáno 5x CWG (možná vezmu i nějaké navíc, co zbylo z Českého Krumlova), je hrad Sovinec v termínu 11. - 12. července 2015.
Publikováno 13 červenec 2015 - 14:21
Tak zatím jediným majitelem tohoto CWG je MiraH. Na Sovinci se o kolečko nikdo nepřihlásil.
Další možnost bude ve dnech 1. a 2. srpna LP 2015 a to na hradě Bouzově.
Publikováno 10 srpen 2015 - 11:46
Kdo by měl zájme, tak tentokrát to bude v Třebíči na Slavnostech Tří kápí v termínu 21. a 22. srpna 2015.
Publikováno 25 srpen 2015 - 16:50
Další možnost bude v sobotu 29. 8. na hradě v Boskovicích.
Těším se na případné zájemce.
PS: pro ty, kdo by se na hradě v Boskovicích ocitl už v pátek 28. 8. odpoledne, tak i těm dám možnost, protože v tuto dobu už tam asi budeme vše připravovat na sobotní akci.
Publikováno 25 září 2015 - 13:29
Vím, že je to na poslední chvíli, ale kdyby měl někdo zájem o kolečko, tak v sobotu 26. a v neděli 27. září bude možnost na Karlštejnském vinobraní. A hned v pondělí 28. září navštívíme Ostravu.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů