Maily z GC.com
Publikováno 11 prosinec 2006 - 12:36
Publikováno 11 prosinec 2006 - 12:41
Me chodi vsecko. Hledej chybu na svem prijimaci. Co treba nejaky paranoidni spam filtr? Ze to predtim nedelal jeste nic neznamena...Už asi týden mi nechodí maily z GC.com - nejprve jsem měl podezření, že mi jako BM odstřihli watchlist, ale nechodí mi ani owner. Něco jsem zaspal nebo mám chybu v mailu?
Publikováno 11 prosinec 2006 - 12:43
Asi je problém u Tebe :-(Už asi týden mi nechodí maily z GC.com - nejprve jsem měl podezření, že mi jako BM odstřihli watchlist, ale nechodí mi ani owner. Něco jsem zaspal nebo mám chybu v mailu?
Podívej se, jestli Ti to nežere nejaký sntispam po cestě.
Jednoduchý test je napsat ke svojí kešce note a taky by Ti měla dorazit zpráva.
Publikováno 11 prosinec 2006 - 12:46
Ponevadz pauzu mam jeste ctyri minuty, provedl jsem jeste jeden maly testik :] - poslal jsem ti zpravicku pres profil na gc.com. Kopie zpravy mi uz prisla (ani ne do minuty) - co tobe? :]]Jednoduchý test je napsat ke svojí kešce note a taky by Ti měla dorazit zpráva.
Publikováno 12 prosinec 2006 - 2:50
Publikováno 12 prosinec 2006 - 8:45
A je u toho nějaká chybová hláška?My máme zas trošku jiný problém. Pokud nám někdo pošle e-mail, tak nám v pořádku dorazí, nicméně odesílateli se přesto vrátí jako neodeslaný. Nechápu to. Mám na Centru i osobní mail, mimo týmového kešového, a nic podobného nedělá. ...
Publikováno 12 prosinec 2006 - 9:07
Neni na tom mejlu nějaké přeposílání? Pak se to může vrácet z cíle toho přeposlání.My máme zas trošku jiný problém. Pokud nám někdo pošle e-mail, tak nám v pořádku dorazí, nicméně odesílateli se přesto vrátí jako neodeslaný. Nechápu to. Mám na Centru i osobní mail, mimo týmového kešového, a nic podobného nedělá. ...
Publikováno 12 prosinec 2006 - 13:00
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů