Zdravím,
Snad píši do správného tématu.
Narazil jsem na problém s GeoGetem a jeho funkčností - v databázi mám neodlovené kešky, avšak nějakým způsobem se tam dostaly i ty již odlovené (ano, opravdu mám vše nastavené tak, že se stahují - legálním způsobem - jen ty neodlovené) a nejdou odfiltrovat, resp. vyřadit z databáze,
Vysvětlím:
Databáze keší, okno se seznamem -> klik pravým na keš odlovenou (která by tam neměla být) -> Aktualizovat kešky -. plný listing -> OK. Poběhne.. pak ve filtrech vyberu "All" -> Nasatvit filtr (F2) -> Stav bodu - zaškrtnu "Nalezená" (musí toto mít), Druh budu: ignorováno, Vlastnosti (DT): vybráno vše, Podle waypointů, Polygony...prostě vše "normálně" nastaveno.. -> klik Odečíst.
Toto by mělo z aktuálně zobrazeného seznamu odfiltrovat všechny nalezené keše, avšak některé se i nadále na tomto seznamu nacházejí (zalogováno na gc.com, kontroloval jsem).
Dělám něco špatně?
PS:
Mám samozřejmě filtrů více - hlavně "NOT FOUND např. Praha", takže ty odlovené by se neměly vůbec dostat na seznam.
Moje domněnka: GG tedy zřejmě přebírá z gc.com špatné info o některých keších (odlovená/neodlovená) a proto je mylně považuje za neodlovené
Může mi, prosím, někdo poradit co s tím? Je nějaké řešení? (jiné, než porovnávat nalezené podle gc.com a smazat je ručně; stejně se tam po znovustažení nenalezených vrátí..)
Předem děkuji.
EDIT: Použit "ten samý geoget" (celá složka) ve WXP, W7, W10 - vše 32 bit)
Tento příspěvek byl upraven od J.K.M.: 29 June 2015 - 11:17