Hmm, GeoTour se nachází u nás na Ruzyňském letišti, ale když jsem viděl, že kvůli tomu musí dotyčný komerční subjekt platit GS za převedení pár keší do GeoTour tak mi přišlo, že stejně tak poslouží i série normálních keší... Ale odloveno nemám, takže nemůžu posoudit.
- Rozdíl mezi puzzle a mystery - v reálu spadá puzzle pod mystery.
- U 9. trochu nevidím rozdíl mezi "Popis cache je doplněn o historii či zajímavé informace o okolí" a "Tipy na zajímavé atraktivity v okolí", přijde mi, že většinou první varianta obsahuje druhou.
- K otázce 11 bych dal možnost - je mi to jedno - když jsem v místě, kde by byl geotour, tak si ho odlovím :-).
- U možností vlastní odpovědi - trochu krátké kolonky. Např. č. 14 - chtěl jsem dopsat ještě to, že nejen GeoTour mohou být v "placeném prostoru". Znám earthky, které potřebovali ke splnění návštěvu jeskyní, znám spoustu kešek, které jsou umístěny uvnitř placených prostor (na rozhlednách, věžích (např. jedna z Mosteckých věží v Praze, Bílá věž v Hradci Králové), uvnitř ZOO (např. Pražská ZOO) a spousta dalších).
- Otázka 15 - Ad slevy - orientuji se podle "celkové ceny" ne podle "výše slevy". Pokud bude 50% z ceny 2000 Kč / noc, raději zvolím stejné ubytování za 500 Kč jinde.
- ohledně společného lovení - a co případ, kdy ve skupině je několik kačerů, ale ne všichni? To potom neplatí ani jedna odpověď... Většinou logujeme ti, co mají účet, často jedeme na výlet s někým, kdo účet nemá, ten pak neloguje...