Ahoj, jsem autor vlákna ZDARMA vyrobení vašeho ztraceného TB/GC a chtěl bych zažádt a smazání tohoto vlákna. po několika letech jsem našel přihlašovací udaje na tento web s tím že zažádám o spolupráci s ostatníma kačerama v projektu který jsem v dubnu vymyslel.Bohužel se vše obratilo proti mě.neříkám že jsem na to šel uplně ideálním směrem ale hadat se s lidma na téma totálně mimo téma fakt nemám zájem. na to že mi nějaký nevystříkaný blbec píše že si tady chci jen sbírat body za spatřené tebečka.Nebo že jsem udělal web kde jsou fotky z nezakoupenýma právama fakt nemám náladu a čas.Dotazy proč to dělám zadarmo když barevný tisk a laminátovaní něco stojí odpovídám že to mám v paži. vše dělám v reklamní agentůře kde pracuji.A na to že to dělám od dubna tak jsem obnovil jen 74 trackebles což mi asi profil moc nevylepší.Dal jsem život mincím které teď jezdí po austrálii a nikdo si nestěžuje.Prostě někdo koupil kód tím dal vstupenku do systému a zástupce se ztratil.já mu dám nový život na což groundspeak nemůže nic říct.Obnovím vodotěsnou minci, kterou někdo ujebal aby ji měl na polici doma v teple.a já jsem ten zlý no tak OK budu to dělat dál a pěkně potichu jako jsem to dělal od dubna až do teď. FASA !! A žíjte- komunito. .-(
Osobně se mi líbí myšlenka pokračovat v životě TB/GC i po ukradení. I proto se asi občas dodávají ke TB-čkům tzv. "copy tag". Asi bych podobný postup i použil, kdybych GC ztratil a bylo více jak rok ztracené. Jen bych si ho asi vyrobil sám - s pomocí barevné tiskárny a laminovačky.
Na tvém webu totiž vůbec nemáš, jak postupujete. Z těch fotek se toho moc nepozná... Je to černobílý tisk a pak vybarvovaný? Proč už rovnou ne barevný tisk? Pokud si lidi něco chtějí nechat udělat, většinou je zajímá jakým způsobem to je udělané.
Další věci ber jako dobrou radu.
Tvé stránky jsou dosti "divné" alespoň z mého pohledu. Nemáš zde odkaz na obnovené GC, nemáš zde vůbec kdo za tím projektem stojí, pouze mail. "Fotostory" jako příběh výroby náhradního GC bez jakéhokoliv vysvětlení mi přijde taky jako taková divná. Zaměření tak max. na puberťáky. Jako pracovník v reklamní agentuře bys měl vědět, že web se musí líbit a nesmí odrazovat. Stejně jako tvé chování. Na názory z fóra bys měl normálně odpovědět, ne se hned urazit. Hrubé a vulgární urážky spíše odradí většinu rozumných lidí od toho, aby tvůj projekt využili.
Tento příspěvek byl upraven od Roman_Jaromer: 04 September 2015 - 7:53