Tak obavam se ze tady se dost zasadne mylis a unikl ti jeden podstatny fakt. Na mapy.cz jsou aktualne zverejnene presne souradnice kesi (tradicek). Toto je proti vsem zvyklostem (pro neregistrovane uzivatele) a zejmena je to proti smlouve mezi GS a Seznamem, jak sam pan Fuks zminuje v bodu 4 prispevku http://www.geocachin...e-9#entry511107 ktera Seznamu uklada souradnice znepresnit. Toto jsou fakta. Prestoze jsem na to pana Fukse upozornil a doporucil mu to neprodlene resit, v porusovani prav nadale vedome pokracuje. Pro pana Fukse je pisemna smlouva zrejme necim s cim si muze vytrit .... U me je to neco jako kdyby delal propagaci pro banku a jako vedlejsi efekt zverejnil zustatky na uctech jejich klientu. Formalne jsou souradnice kesi tajna data a chape to tak i GS kdyz si to ve smlouve explicitne osetril. Clovek jako pan Fuks ktery se takto stavi k pravum svych smluvnich partneru pro me neni partner k diskuzi. Kdyz to reknu slusne, abys me to nesmazal.
Uvítám, když mi nebudete ohledně dodržování smluv podsouvat takové věci, jaké jste právě napsal.
Fakta: Kešky jsme na Mapách oficiálně zveřejnili včera odpoledne - viz. čas publikace příspěvku na FB. Po pár hodinách nás několik keškařů upozornilo, že u některých kešek je uvedena přesná poloha. Situaci jsem nechal prověřit, a jedná se o chybu, kterou jsme začali okamžitě řešit. Ač je sobota, sehnali jsme vývojáře, který pracoval na opravě, ta je hotova a odeslána k nasazení. Změny by se měly projevit během zítřka.
Tento příspěvek byl upraven od martin.fuks: 12 září 2015 - 14:18