A jak by to fungovalo? Na jaké účty? Účty Seznamu? Na základě cookies nebo jak?
Keše by neviděl každý kdo klikne na mapu, ale jen ti registrovaní. Stejně jako na geocaching.com. Alespoň malé omezení.
Myslím, že ti nejvíce naštvaní lidé, si při registraci na geocaching.com vůbec nepřečetli pravidla. Jinak by věděli, že tohle klidně může přijít. No a teď to přišlo. Už dávno před tímto krokem se každý mohl dostat k souřadnicím a mnoho lidí to také dělá. Neříkám, že jsem z toho nadšený, ale ani kvůli tomu nebudu končit. Spíše se divím proč se takhle vehementně nebojuje proti serverům kde jsou uvedeny veřejně finálky keší, nebo proti těm co logují keše aniž by je našli. To považuji za daleko větší zlo.
Mnohokrát jsem zde a i jinde viděl napsáno ať si to každej hraje jak chce. Pravidla, nepravidla. A tady to máte. Navíc ze strany seznam.cz pravidla podle vyjádření o spolupráci s GS nic porušeno nebylo. Lidé co si teď něco nárokují by si měli uvědomit jednu jednoduchou věc. Jsou součástí nějaké hry, kterou někdo vlastní a každý odsouhlasil registrací, pravidla této hry.
Já prostě jedu dál, tak jako předtím, nehraju na počet keší v profilu, ale na to, že mi tato hra občas ukáže hezká místa, bez níž bych je pravděpodobně nenavštívil.
A ještě jedna věc. Pokud se tahle diskuze zvrhne v urážení jeden druhého, víte pravděpodobně, že to nebudu tolerovat. martin.fuks se zde zaregistroval a snaží se vést rozumnou diskuzy o případných problémech a i si myslím, že pokud budou upozornění od Vás rozumné, navrhne je k posouzení.