Youtube
Publikováno 16 září 2015 - 21:22
Video:
Publikováno 16 září 2015 - 21:51
Publikováno 16 září 2015 - 23:05
Nejde mi ani tak o věk diváků, to video je ale hrozné: jak na geocaching tady předvádí člověk, který o něm slyšel sotva z rychlíku.
Publikováno 17 září 2015 - 6:42
Nejvíc pobavil ten podepsaný plakátek... tak kdo razí do Lázní Bohdaneč?
Publikováno 17 září 2015 - 7:25
No, k jeho cti, alespon tam v rychlosti zminil nejake to pravidlo geocachingu, ze se veci smenuji a loguje se.
Pani a damy, kaceri, kacerky a kacercata, doby jsou zle a tezke, nezustava nez s hlubokou pokorou vydrzet a snaset tyto tezke casy. Nezustava, nez nalezat nove zpusoby jak chranit sve kese a hlavne jejich inventar pred neznalymi pravidel, nebojte se, lehce na neco prijdeme.
Horsi bude, az nam vypnout gps signal, jak jsem psal, doba je zla... :-)
Publikováno 17 září 2015 - 9:52
Nevím zašli jste si všimli ale dnes jeden známý český youtuber přidal video kde používá č:geo a láká lidi na geocaching.... Problém je v tom že větší jeho diváků jsou tak 12ti letí, a obávám se ze by to mohlo následovat zvýšenému "zmizení" kesek. Co si o tom myslíte?
Jana s Tomem se budou muset podívat, jestli jim jejich keš u hřbitova drží, ale Stejk alespoň zvolil keše mimo Pardubice, takže potencionálních ničitelů nebude až tolik...
P.S. Lidi nejsou blbí, není potřeba jim dávat berličky "12letí".
Tento příspěvek byl upraven od Novom: 17 září 2015 - 9:56
Publikováno 17 září 2015 - 10:22
...
Horsi bude, az nam vypnout gps signal, jak jsem psal, doba je zla... :-)
Ale vubec ne, jen si zas vzpomeneme, ze existujou papirove mapy a ze i takto jsme kdysi lovili, kdyz citlivost pristroju byla nic moc. Ja osobne takto lovil cache v soutesce nekde u Pravcicke brany, kdy jsem nemel asi 4km signal a tak jsem vytahl mapu 1:25000 a dosel jsem k cache na metr presne.
GALAXY S5 mini, Android 4.4.2
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 17 září 2015 - 14:37
Kolik že to v době před Billem bylo? Cca 50 m? Tak přesně tolik mi kdysi ukazoval Legend v listnatém lese po dešti. Kam se hrabe archeocaching - tohle bude retrocaching
Publikováno 17 září 2015 - 19:17
Nebo přejdem na ty starý dobrý letterboxy, co se ještě nemusely nutně zakomponovávat uměle do hledání souřadnice !
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů