Ahojte velectěná geokomunito,
dnes v noci to byl přesně rok co jsem publikoval první kešku, kdyby toho na začátek nebylo tak moc, tak jsem to stihnul už 8., ale nestihl, tak mám výročí dnes.
Za tu dobu jsem stihl publikovat 1722 keší a eventů, poslat o něco měné Reviewer Notů a plno dalšího co není vidět a nebo není tak radostné jako ty publikace.
Od počátečního nadšení z něčeho nového až tajemného to přešlo do spokojenosti z kousku práce pro geocaching, která zatím trvá a snad ještě dlouho bude. Za tu dobu jsem si udělal pár nepřátel a snad i přátel. Těch nepřátel naštěstí zatím není mnoho, bohužel je to často jen kvůli nepochopení co jako RV mám dělat a co bych dělat neměl a ani nechci. Všichni to známe, lidé jsou různí a zavděčit se všem nejde.
Při revírničení se mi samozřejmě povedlo pár kiksů, ale na nějaké skládání účtů je zatím příliš brzo, tak se jimi chlubit zatím nebudu.
A proč to sem píšu? Jen tak, mám z toho roku prostě radost, tak snad ji bude mít i někdo další se mnou. A také, a rozhodně ne v podlední řadě, proto že vám děkuji za spoustu nových keší, které jsem měl tu čest pustit do světa, některé byly luxusní, děkuji i těm, kteří pochopili, že ne vše je možné a se kterými jsem dokázal najít řešení a samozřejmě děkuji kolegům reviewerům za jejich pomoc a podporu. Být na to vše sám musí být peklo, takže haggaeusi, klobouk dolů.
Váš reviewer.